Çağan Irmak'ın yeni dizisi Gülizar'ın ilk tanıtımı yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Gülizar, yakında ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Çağan Irmak'ın yeni dizisi Gülizar'ın ilk tanıtımı yayınlandı!

Usta yönetmen Çağan Irmak yıllar sonra Gülizar ile televizyon ekranına geri dönüyor. Proje tasarımı, senaryosu ve yönetmenliği Çağan Irmak’a ait olan 'Gülizar'ın etkileyici hikayesi yakında Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.



"Gülizar dizisinden ilk kareler" Galerisine Göz At



O3 Medya imzasıyla yayın hayatına başlamak için geri sayımda olan dizide, şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar’ın ve başarılı veteriner hekim Murat’ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesi ekrana aktarılacak.



"Gülizar dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı" Galerisine Göz At



Yıldız kadro bir arada



Yakında izleyici karşısına çıkacak olan Gülizar’ın kadrosunda da birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı Gülizar dizisinden kadrosunda Şerif Sezer, Zuhal Gencer, Sevtap Özaltun, Berk Erçer, Osman Alkaş, Mahperi Mertoğlu, Ayşe Tunaboylu, Goncagül Sunar, Gonca Cilasun, Emre Taşkıran, Pelin Abay, Sinem Yener, Feriha Eyüboğlu, Baran Can Eraslan yer alıyor.



İşte, Gülizar dizisinin ilk tanıtımı;





Gülizar’ın genel hikayesi ve künyesi ise şöyle:



Gülizar ve başarılı veteriner hekim Murat farklı yönlere hareket etmek üzere olan iki ayrı treni beklerken yaşamları asırlık bir çiftlikte kesişecek iki gençtir. Gülizar dünya yıkılsa şarkı söylemekten vazgeçmeyecek, Murat kıyamet kopsa o kızı o  aleme yar etmeyecektir. Üstelik Gülizar düne kadar varlığını bilmediği bir ailenin ve dev süt ürünleri imparatorluğunun varisidir, Murat ise Gülizar’ın üvey kız kardeşi ile 16 yaşından beri sözlüdür ve çiftliğin belkemiğidir. Bu sevda çiftlikteki herkesin, büyükbaş ve küçükbaş hayvanların, yıllanan peynirlerin, saf tereyağların ve berrak derelerin ve yemyeşil çayırların bile huzurunu kaçıracaktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin