Çağan Irmak: Moral vermek ve gülümsetmek istiyoruz

Ünlü yönetmen çağan Irmak'ın yeni filmi ' Nadide Hayat' özel gösterim yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Çağan Irmak: Moral vermek ve gülümsetmek istiyoruz

18 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşan "Nadide Hayat" filmi, filmin oyuncuları ve ünlü isimlerin katılımıyla özel bir gösterim yaptı.



Nadide Hayat'ın başrol oyuncularından Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler ve filmin yönetmeni Çağan Irmak, aile dostları, sanatçı ve gazeteci misafirleri ile özel bir salonda ‘Nadide Hayat’ izlediler.



Çağan Irmak: Moral vermek ve gülümsetmek istiyoruz



Çağan Irmak, Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler film öncesi perde önünde misafirleri selamladı.



“MORAL VERMEK VE GÜLÜMSETMEK İSTİYORUZ”



Keyfi yerinde olan Çağan Irmak özel gösterim öncesi şu cümleleri söyledi:



“Demet’le olan ilk uzun metrajımıza hoşgeldiniz. Samimi ve sıcak bir ortam var burada, inşallah eğlenirsiniz. İnşallah gülümsersiniz. Moral vermek ve gülümsetmek istiyoruz bu sefer”



Demet Akbağ da salondaki şık atmosferine atıfta bulunarak “Filmi beğenen ışığı yakıp yakıp söndürsün” diyerek misafirlerle şakalaştı.



İşte, filmi izleyenlerin yorumları:



Murat Boz: “Gerçekten çok güzel olmuş. İçinde çok güzel mesajlar da var. Hem güldüren hem umut veren bir film. O anlamda da hepimizin ihtiyacı olan şey zaten. Çok beğendim, Çağan’ı tebrik ediyorum. Muhteşem.  Demet Abla ve tüm oyuncu arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Gülümseyerek çıktım. Mutlu çıkıyorsunuz filmden.



Aslı Enver: “Çok güzel, çok olumlu bir film olmuş. Ev hanımlarının gerçekten hayata tutunması gerektiğini ve hiçbir şekilde pes etmemesi gerektiğini, iş bitti evde oturalım gibi bir mantık olmadığını, hayatın çok güzel olduğunu bize tekrar tekrar hatırlattı.



Soner Sarıkabadayı: “Çok güzeldi. Tebrik ederim. Sevgili Çağan Irmak’ın ilk komedi filmi olduğunu duydum. Performanslar çok güzeldi. Yetkin (Dikinciler) Bey ile biz zaten üniversiteden tanışıyoruz. Benim hocamdır, darama derslerini kendisinden alıyordum. Demet Hanım ile de tanışıyordum. Bütük ekibin ellerine sağlık. Yapımda yayında kim emek verdiyse. Sizler de dahil hayırlı uğurlu olsun diyorum.



Neslihan İskit (Demet Akbağ’ın arkadaşı): Son on yıldır, hiç bu kadar içten, gözlerimden yaşlar gelerek gülmemiştim. Bayıldım filme, oyunculara bayıldım. Konuya bayıldım. Mutlaka herkesin hararetle izlemesini tavsiye ediyorum.



Selen Keçeli (Demet Akbağ’ın arkadaşı): “Tam bir Çağan Irmak filmi, o yüreklere dokunur. Hem güldürüyo ama hem de yüreklere dokunuyor. Çok sıcak, duygusal. Gözlerimin de dolduğu yerler oldu. Müzikler ve görüntüler müthiş. Sıcacık bir film. Demet Akbağ ve Çağan Irmak, ikisinin bir araya gelmesi... Bence yılın filmi. Her yaşta her konumdaki kadın güçlüdür. Hele Türk kadını çok güçlüdür. ‘Biz bittik’ diye bir şey yok, onu görsünler. Erkekler hayatımızda olmadığı zaman biz ölmüyoruz, bitmiyoruz. Bunu çok tatlılıkla, keyifle ve yüreğe dokunan bir şekilde Çağan ırmak’tan izlemek için gelsinler bu filmi izlesinler.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin