Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Müge Anlı yeni sezona hızlı başladı

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla birlikte yeniden izleyicisiyle buluştu. Yıllardır başarıyla sürdürdüğü programında bu yıl 14. sezonuna ayak basan Müge Anlı, yayına başladığı an itibariyle sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Müge Anlı yeni sezona hızlı başladı

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, A TV ekranlarından izleyicisine yeniden “Merhaba” dedi. Kırmızı-beyaza bürünen stüdyosunda büyük bir coşkuyla karşılanan Müge Anlı, “En sevdiğim milli bayramımız... Yeni sezona girmenin heyecanını yaşarken böyle anlamlı bir günde programa başlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi. Bu yıl programında 14. sezonuna ayak basan Müge Anlı, yayına başladığı ilk an itibariyle de sosyal medya platformlarında en çok konuşulan isim oldu.

CİNAYET BU YÖNDE İŞLENDİ

Türkiye’nin gelişmelerini merakla beklediği Büyükşen cinayeti ile yayınına başlayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, öldürülen çiftin doktor oğulları Osman Büyükşen’i konuk etti. Anne ve babasının fail ya da faillerini bulmak için en yakınlarını dahi karşısına alan Osman Büyükşen, “Cinayetin adres karışıklığı sebebiyle olduğu ve kardeşlerimde şu ana kadar cinayetle ilgili herhangi bir şeyin bulunmadığı söylediler” şeklinde konuştu.

'CİNAYET ÇÖZÜMLENMEDİ'

Sevgilisi Esra Taş ile cinayeti azmettirdiği iddiasıyla tutuklanan Abdullah Başdemir’in avukatı Yusuf Karataşlı da Müge Anlı’nın yayın konuğuydu. Müvekkilinin cinayetle bir ilgisi olmadığını savunan Karataşlı, olayın medyada yer almasına ve yankılarına dikkat çekerek, “Cinayet çözümlenmedi, çözümlenmesi adına böyle bir şey yapıldı” ifadesinde bulundu.

'BEN ONLARI ÖLDÜRTTÜM'

Öte yandan programa gizli tanık olarak katılan Esra Taş’ın yakın arkadaşı ise cinayet gecesine dikkat çekti. Gizli tanık, olay günü Konya’nın Çumra ilçesine bağlı Apa köyünde yanlarında olduğu Abdullah Başdemir’in, arkadaşı Esra Taş’a “Seni artık tehdit edemezler, korkutamazlar. Ben adamlarımı gönderdim, onları öldürttüm” şeklinde bir konuşma yaptığını anlattı.
Çarpıcı iddia sonrası konuşan avukat Yusuf Karataşlı, Abdullah Başdemir’in ne katil zanlısı olduğu iddia edilen Afgan uyruklu çoban ile anlaşmadığını ne de cinayetle bağlantısı olmadığını savundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin