Büyük tepki: Koskoca kulübü rezil ettiniz

Galatasaray’ın Süper Lig’in 23’üncü haftasında kendi sahasında Trabzonspor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından sarı kırmızılı taraftarlar yönetime tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Büyük tepki: Koskoca kulübü rezil ettiniz

Protokol tribünü çıkışına gelen sarı kırmızılı taraftarlar, “Yönetim istifa” ve “Koskoca kulübü rezil ettiniz” tezahüratlarında bulundu.

Galatasaraylı taraftarlara çevik kuvvet ve özel güvenlik görevlileri müdahale ederken, sonrasında kalabalık sloganlar atarak alanı terk etti.

TORRENT’İN GALATASARAY MACERASI 3’TE SIFIR İLE BAŞLADI

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, sarı kırmızılı takımın başında olduğu 3 maçı da kaybetti. İspanyol teknik adamın yönetimindeki Galatasaray, Atakaş Hatayspor deplasmanında 4-2, iç sahada Kasımpaşa’ya 3-1 ve yine iç sahada Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçların ardından Torrent, Galatasaray kariyerine 3’te sıfır ile başlamış oldu.

Taraftar grubu ultrAslan, Burak Elmas'ı şu ifadelerle istifaya çağırdı;

Galatasaray tarihinde görülmemiş bir rezalet tablosu ile karşı karşıyayız. Galatasaray’a bu rezaleti yaşatanlar camiaya hesap vermeli. Boşa harcanan milyon eurolar, sahada alınamayan skorlar, masabaşındaki kayıplar ve 6 aydır her gün büyüyen bir yönetememe krizi bir kez daha ayyuka çıkmıştır.

Galatasaray futbol takımının eksikleri aylardır ortada iken ve bu eksiklerin sonucunda gelen ligdeki kötü sonuçlar canımızı yakarken, transfer sezonu başlamasına rağmen atılmayan adımlar bu krizin en önemli göstergelerinden birisidir.

Burak Elmas yönetimi seçilirken “Birlikte Çok Şey Başaracağız” diyerek verdiği vaadlerden hiçbirini yerine getirememenin bedelini artık ödemeli, Galatasaray'ı bu krizden çıkarmalı ve ilk proje istifa olmalıdır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin