Büyük sır ortaya çıktı: Bakın kadınlar haftada kaç kez cinsel ilişkiye girmeli?

Cinsel ilişkide çoğu zaman konuşulmayan o konuya açıklık geldi. Bakın kadınlar kaç kere cinsel ilişkiye girmeliymiş?

Google Haberlere Abone ol
Büyük sır ortaya çıktı: Bakın kadınlar haftada kaç kez cinsel ilişkiye girmeli?

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve kaliteli ilerleyebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmeleri son derece önemlidir.

Birbirlerine sevdikleri ya da sevmedikleri her şeyi açık bir dille söylemeleri cinsel ilişkinin çok daha uyumlu devam edebilmesi açısından önemlidir.

Tüm bunların yanı sıra kadın ve erkeklerin fizyolojik yapısının farklı olması istek ver arzularında değişmesine neden olabilmektedir.

Kadın ve erkeklerin cinselliğe bakış açıları kadar cinsel isteklilikleri de bir hayli farklı olurken, kadınların haftada kaç kez cinsel ilişkiye girmesi gerektiği ortaya çıktı. Tablo bir hayli şaşırttı...

 

Kadınlar haftada kaç kez ilişkiye girmeli?

Cinsel ilişki sıklık pek çok farklı nedene göre değişkenlik göstermektedir. İş yoğunluğu, stres düzeyi, sağlık durumu, hormonal değişiklikler bu farklılıkların en büyük nedeni olmaktadır.

Bazı kişiler günlük cinsel aktiviteyi seçerken bazı kişiler haftalık cinsel ilişkinin çok daha doğru olduğunu düşünmektedir. 

Ancak unutulmaması gereken durumların başında cinsel ilişkinin sıklığından ziyade kalitesinin önemli olmasıdır.

Kaliteli cinsel ilişki partnerlerin birbirini tatmin edebilme noktasında en önemli unsurların başında gelirken, partnerler yaşadığı cinsel ilişkiden zevk alarak bu durumun tekrarlanmasını arzu etmesi son derece önemlidir.

Sonuç olarak cinsel ilişkinin sayısından ziyade yaşadığınız ilişkinin kalitesine ve aldığınız zevke odaklamanız çok daha sağlıklı olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin