Büyük aşkta kötü son! Ünlü çift ayrıldı. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi bitti!

Son dönemde başrolünde yer aldığı 'Yalı Çapkını' dizisi ve rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le samimiyetiyle adından sıkça söz ettiren Afra Saraçoğlu ve 2018 yılından beri aşk yaşadığı meslektaşı Mert Yazıcıoğlu arasında neler oluyor? Büyük aşkın bittiği haberi ve ayrılık kararının nedenine dair ayrıntılar dikkat çekti. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Büyük aşkta kötü son! Ünlü çift ayrıldı. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi bitti!

Ünlü isimler, 12 Kasım'da Mecidiyeköy'de bir mekanda gerçekleşen yılbaşı davetinden sonra eğlenceye başka bir mekanda devam etmişti. İddiaya göre; Mert Ramazan Demir, alkolün de etkisiyle rol arkadaşı Afra Saraçoğluhakkında çirkin sözler sarf etmişti. İddiaya göre; Mert Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı olan Kubilay Aka, Demir’in üzerine yürümüştü. Arkadaşları araya girip, Aka’yı aracına bindirip evine yollamıştı.

'HERKES HAREKETLERİNE DİKKAT EDECEK'

Kavganın nedeninin Demir ve Saraçoğlu'nun yakınlaşmasından rahatsız olan Kubilay Aka'nın, "Herkes hareketlerine dikkat edecek" sözleri olduğu öne sürülmüştü. Yaşanan hadiselerden sonra Aka'nın, Mert Yazıcıoğlu'nu arayıp, Mert Ramazan Demir'in hareketlerinin fazla rahatsız edici boyutta olduğunu söylediği de konuşulmuştu.

'AFRA İLE SAMİMİYETİMİZ YENİ DEĞİL'

Kavga haberleriyle ilgili konuşan Demir, "Olay çok büyüdü. Gereksiz gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim ve kavga etmedim. Göz göze bile gelmedim. Bizim Afra ile samimiyetimiz zaten yeni değil, çok eski arkadaşız. Mevzu saçma sapan bir yere gitti. Ufak tefek oyunlarla, bir şeyle manipülasyona uğradı herkes, bizim de mevzu başımıza patladı. Ama öyle bir şey yok" demişti.

'ÖYLE BİR ŞEY OLDU'

Ünlü oyuncu, "Kubilay Aka sözlü olarak, 'Ne yapıyorsun sen?' dedi mi?" sözlerine ise "Öyle bir şey oldu. Ama göz göze gelinme ve kavga yaşanmadı. Hatta ben dışardayım. Mevzunun içinde bile değildim" şeklinde konuşmuştu.

DİKKAT ÇEKEN YORUMLAŞMA!

Öte yandan Mert Ramazan Demir'in geçtiğimiz günler yaptığı bir paylaşım ve bu gönderiye gelen yorumlar da gündem oldu. Mert Yazıcıoğlu, Demir'in paylaşımına, "Fotoğraflardaki kadar yakışıklı değil" notunu düşmüştü. Bunun üzerine Afra Saraçoğlu, "Yo daha yakışıklı" mesajını yazmıştı.

Büyük aşkta kötü son! Ünlü çift ayrıldı. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi bitti! - Resim : 5

'BÜYÜK AŞK BİTTİ' İDDİASI!

Mert Ramazan Demir ile samimi görüntüler verdiği yönünde birçok habere konu olan Afra Saraçoğlu, son olarak ayrılık dedikodusuyla magazingündemine bomba gibi düştü. Dört yıldır aşk yaşadığı Saraçoğlu ve 'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı hakkındaki iddialar güzel oyuncunun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’nun sabrını taşırdı.

Mert Yazıcıoğlu'nun, objektiflerden uzakta yaşamayı tercih ettiği ilişkisine bir hafta önce nokta koyduğu ve Afra Saraçoğlu ile Uskumruköy’de birlikte yaşadıkları evi terk ettiği iddia edildi.

Büyük aşkta kötü son! Ünlü çift ayrıldı. Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun 4 yıllık ilişkisi bitti! - Resim : 6

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin