Büyük acı karşısında tüm Türkiye birlik oldu. Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş... Tüm takımlar birlik oldu. Duayen gazeteci Uğur Dündar tv100'de açıkladı

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrasında büyük acı yaşadı. 85 milyon tek yürek oldu. Futbol kulüpleri de bir araya geldi. Duayen gazeteci, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, bütün kulüp başkanlarının depremzede vatandaşlarımıza destek olmak adına Trabzonspor’un Basel’i konuk edeceği maçta yer alacağını ve o maçın tüm gelirinin depremzedelere verileceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Büyük acı karşısında tüm Türkiye birlik oldu. Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş... Tüm takımlar birlik oldu. Duayen gazeteci Uğur Dündar tv100'de açıkladı

UEFA Avrupa Konerans Ligi play-off turunda temsilcimiz Trabzonspor, 16 Şubat Perşembe günü Basel ile ilk maçta karşılaşacak. Kombine biletlerin bu maçta geçerli olmayacağı ve tribün gelirlerinin deprem bölgesine destek olarak gönderileceği açıklanırken taraftarların stadı doldurması bekleniyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 10 ilde binlerce can kaybına neden oldu. "Asrın felaketi"ni konuşmak için tv100 programcıları Uğur Dündar, Ertuğrul Özkök, Ece Üner, Erdoğan Aktaş, Kerem Kırçuval, Oğuz Haksever, Deniz Gürel, Cengiz Semercioğlu, Candaş Tolga Işık, Naci Görür 'Okan Bayülgen ile Deprem Özel' yayınında bir araya geldi.

“O MAÇIN TÜM GELİRİ DEPREMZEDELERE VERİLECEK”

Duayen Gazeteci Uğur Dündar, “Trabzonspor’un Basel ile oynayacağı maçı oynanacak. Depremin ardından ilk sportif karşılaşma olacak. Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun davetlisi olarak; beni de Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Sayın Ali Sürmen davet etti. Biz ve diğer kulüp başkanları Trabzon’a gideceğiz. Bilet paralarını cebimizden ödeyeceğiz. O maçın tüm geliri depremzedelere verilecek” ifadelerini kullandı.

İşte Uğur Dündar'ın o açıklamaları:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin