Emekliler dikkat! 2500 TL almak için son 17 gün. Promosyonda çıtayı yükselten Akbank, emeklilere 2500 TL verme kararı aldı. Emekliler maaşları yatmadan para alabilecek

Yıl sonuna doğru bankalar da emekli promosyonlarını duyurmaya başladı. Bir çok banka farklı farklı kampanyalar düzenliyor. Emeklilere 750 lira veren de var, 2000 lira veren de. Bunun için tek şart emekli maaşlarını ilgili bankaya taşımaları. Emekli maaşınızı anlaştığınız bankaya taşımanız durumunda emekli promosyonundan faydalanabiliyorsunuz. İşte Akbank da bununla ilgili bir çalışma yaptı ve emekli müşterilerine 2500 lira verme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Emekliler dikkat! 2500 TL almak için son 17 gün. Promosyonda çıtayı yükselten Akbank, emeklilere 2500 TL verme kararı aldı. Emekliler maaşları yatmadan para alabilecek

Bankalar her yıl sonuna doğru emekli maaşlarıyla ilgili çalışma yapıyor ve bununla ilgili bir promosyon ücreti belirliyor.

Buna göre emekliler maaşlarını ilgili bankaya taşıyıp, 3 yıl o bankada kalma sözü verdikleri takdirde promosyon alıyor, ayrıca bankanın sunduğu bir çok hizmetten de ücretsiz yararlanıyor.

İşte son kampan Akbank'tan geldi.

Akbank, 15 Kasım'da başlattığı bir kampanyayla emekli vatandaşları sevinderecek bir çalışmaya imza attı. Emekli maaşını getirenlere hem 2500 lira nakit promosyon verilecek hem de emekliler maaşları yatmadan iki gün önce maaşlarını çekme imkanına kavuşacak.

AKBANK'tan emeklilere 2500 lira promosyon ücreti

"SGK Emekli Maaşını Akbank'tan Alanlara 2.500 TL’ ye Varan Promosyon Fırsatı!" sloğanıyla yapılan duyuruda SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşınızı 15 Kasım 2021– 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Akbank’a taşıyarak ve 3 yıl boyunca maaşınızı bankadan almayı taahhüt etmeniz durumunda 2.500 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabiliyornusuz.

Bankadan yapılan duyuruda, "Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz." denildi.

Emekliler dikkat! 2500 TL almak için son 17 gün. Promosyonda çıtayı yükselten Akbank, emeklilere 2500 TL verme kararı aldı. Emekliler maaşları yatmadan para alabilecek - Resim : 2

Yapılan kampanyaya göre  1500 liraya kadar emekli maaşı alan vatandaşlara 1750 liraya kadar, 2500 liraya madar maaşı olanlara 2100 lira, 2500 üzerindeki emekli maaşına sahip emeklilere ise 2500 lira promosyon veriliyor.

Kampanya Koşulları:

SGK emekli maaşını Akbank'tan alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı tüm müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

SGK emeklileri, maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabilecek, maaş günü sonrasında bankanın belirlediği geçerli güncel faiz oranları uygulanacaktır.

Çekilebilecek tutar artı para kredisi limiti ile sınırlı olup bu limit Banka tarafından  belirlenmektedir.

Emekliler dikkat! 2500 TL almak için son 17 gün. Promosyonda çıtayı yükselten Akbank, emeklilere 2500 TL verme kararı aldı. Emekliler maaşları yatmadan para alabilecek - Resim : 3

Maaş gününden önceki 2 gün içinde emekli maaşını bankaya taşıyan, maaş hesabına artı para kredisi limiti tanımlanan müşteriler ile ilk kez maaş ödemesi alacak emekliler kampanyadan bir sonraki aydan itibaren yararlanabilir.

Aynı hesaba birden fazla maaş yatması durumunda kampanya ilgili ay içinde hesaba yatan ilk maaş ödemesi için geçerli olur.

 

İkramiye ve diğer ödemeler ile taksitli artı para kullanımı kapsam dışındadır.

Emekli maaşı yatmadan iki gün önce maaşını çekebileceksiniz

Emekli Maaşı Yatmadan 2 Gün Önce Hesaptan Para Çekme Fırsatı da sunuluyor. Akbank, SGK emekli maaşını Akbank'tan alan müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaptan para çekme imkanı sunuyor.

Maşınızı nasıl taşıyabilirsiniz?

Sadece T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğinizle birlikte size en yakın Akbank Şubesine gelerek emekli maaşınızı hemen Akbank'a taşıyabilirsiniz.

PTT şubelerinden alacağınız e-devlet şifrenizle ya da Akbank İnternet'teki e-devlet yönlendirmesi aracılığıyla www.turkiye.gov.tr adresine girerek, banka değişikliği işleminizi yapabilirsiniz.

Akbank müşterisi olup SGK emekli maaşınızı farklı bir bankadan alıyorsanız ve maaşınızda promosyon ve kredi blokesi bulunmuyor ise Şubeye gitmenize gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin