Bütçe maratonda üçüncü gün: Bugün hangi bakanlıkların bütçeleri görüşülecek?

Ekonomik sorunların gölgesinde başlayan bütçe maratonu, üçüncü gününde devam edecek. Bugün görüşülecek bütçeler arasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı da var.

Google Haberlere Abone ol
Bütçe maratonda üçüncü gün: Bugün hangi bakanlıkların bütçeleri görüşülecek?

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu, pazartesi günü saat 12.00'de toplanarak 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmelere başladı.

Kesintisiz bir şekilde 17 Aralık'a kadar sürecek görüşmelerde bugün, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Türk Standardları Enstitüsü, Türk Patent ve Marka Kurumu, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Türkiye Bilimler Akademisi, Türkiye Uzay Ajansı, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin