Buse Varol'dan imalı paylaşım! Kısa sürede sildi

2018'de dünyaevine giren ve bu evlilikten iki çocukları olan Alişan-Buse Varol çifti, boşanma iddialarıyla magazin gündemini meşgul ediyor. Doğum günü kutlamasıyla başlayan tartışma Buse Varol'un yaptığı bir paylaşımla son bulmuştu. Ancak Varol'un, oğlunu paylaşarak, "Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok" ifadelerini kullanması ve sonrasında silmesi "Alişan'a imada bulundu" olarak yorumlandı.

Google Haberlere Abone ol
Buse Varol'dan imalı paylaşım! Kısa sürede sildi

Bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Alişan ve Buse Varol çiftinin boşanacakları iddia edildi. Çiftin, kızlarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması boşanma dedikodularını da iyice güçlendirmişti.

'BAŞKA HİÇBİR ŞEYE İHTİYACIM YOK'

Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı kutlayan Alişan-Buse çifti, dedikodulara karşılık olarak oğulları Burak'ın partisinde mutluluk pozları verdi. Ancak Buse Varol, akşam saatlerinde içi ima dolu bir paylaşım yaptı. Buse Varol, Instagram hesabından yaptığı paylaşımına, "Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum" notunu düştü.

İMALI İFADELERİ SİLDİ

Ancak kısa sürede Buse Varol, ima dolu paylaşımını düzeltti. Varol, yaptığı paylaşımında, "Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen hep mutlu olun. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Buse Varol'dan imalı paylaşım! Kısa sürede sildi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin