Buse Terim gönüllü elçi oldu

Moda blogger'ı Buse Terim, güzellik markasıyla anlaştı.

Google Haberlere Abone ol
Buse Terim gönüllü elçi oldu

Güzellik markası AVON'un Meme Kanseri ile Mücadele Projesi'nin bu yılki gönül elçisi Türkiye'nin ilk moda ve stil aplikasyonunu hayata geçiren ve bugün dünya modasının önde gelen influencer'larından kabul edilen isim Buse Terim oldu.



Türkiye'nin ilk blogger'ları arasında yer alan ve Instagram'da birçoğu genç olan 1 milyonu aşkın takipçisi ile en cok takip edilen bloglarından olan Buse Terim, meme kanseri farkındalığı için AVON ile özel bir projeye imza attı. 'Bu tişörtle hayat kurtardım' yazılı tişört ile AVON'un meme kanseri farkındalık çalışmalarına destek veren Terim, özel bir hikâye ile meme kanserine dikkat çeken viral filmde yer aldı. Bu video ile Buse Terim ilk kez bir sosyal sorumluluk projesinin gönüllü elçisi oldu. 



Buse Terim gönüllü elçi oldu



Kadınların en büyük düşmanı meme kanserine karşı Türkiye'de 19 yıldır kesintisiz savaş veren AVON, Meme Kanseri ile Mücadele Projesi kapsamında satışa sunduğu yeni Hayat Kurtaran Tişört'ünün ve diğer Meme Kanseri ile Mücadele ürünlerinin satışından elde edilecek gelirin tamamını Meme Kanseri ile Mücadele Fonu'na aktaracak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin