Bursaspor’un eski hocası kalp krizi geçirdi: İsmail Ertekin kimdir? İsmail Ertekin'in sağlık durumu nasıl?

Bursaspor’un eski teknik direktörü İsmail Ertekin hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz akşam rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılan Ertekin, tedavi altına alındı. Evinde, futbol maçı izlerken kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan eski futbolcu ve teknik adam Ertekin’in yoğun bakıma alındığı bildirildi. Peki, futbol camiasını yasa boğan İsmail Ertekin kimdir? İsmail Ertekin kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor’un eski hocası kalp krizi geçirdi: İsmail Ertekin kimdir? İsmail Ertekin'in sağlık durumu nasıl?

TFF 1. Liglerinden biri olan Bursaspor’un eski hocası İsmail Ertekin, kalp krizi geçirdi. Evinde rahatsızlanması sonucu hastaneye kaldırılan Ertekin, ilk müdahalelerin ardından yoğun bakıma alındı. Evinde Bursaspor ve Ankaragücü karşılaşmasını izlerken kalp krizi geçiren İsmail Ertekin kimdir? İsmail Ertekin kaç yaşında ve nereli?

Bursaspor’un eski hocası kalp krizi geçirdi: İsmail Ertekin kimdir? İsmail Ertekin'in sağlık durumu nasıl?

Bursaspor'un eski hocası ve futbolcusu İsmail Ertekin, takımının 4 - 0 kaybettiği Ankaragücü karşılaşmasını izlerken kalp krizi geçirdi.

Bursaspor resmi hesaplarından yapılan duyuruda, "Bu akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan bir dönem kulübümüzde de görev yapan Teknik Direktör İsmail Ertekin'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

62 yaşındaki teknik adamın ameliyata alındığı belirtildi. Bursaspor'un eski futbolcusu ve antrenörü Ertekin'e anjiyo yapıldığı ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü bildirildi.

İSMAİL ERTEKİN KİMDİR?

Bursaspor’un eski hocası kalp krizi geçirdi: İsmail Ertekin kimdir? İsmail Ertekin'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

İsmail Ertekin, 1 Ocak 1959 tarihinde Bursa’da doğdu.

Futbol kariyerine 1975 yılında doğduğu şehrin takımı Bursaspor'un altyapısında başlayan Ertekin, 1978 yılında profesyonel futbolcu oldu ve 1982 yılına kadar Bursaspor'da forma giydi.

Daha sonra, Kütahyaspor'a transfer oldu ve iki yıl sonra 1984 yılında ise Boluspor ile anlaştı.

1985 yılında Sönmez Filamentspor'da transfer olan Ertekin, 1987 yılında da Bozüyükspor'da forma giymeye başladı. 1989 yılında, Bozüyükspor forması giydikten sonra futbolculuk kariyerine son verdi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Bursaspor’un eski hocası kalp krizi geçirdi: İsmail Ertekin kimdir? İsmail Ertekin'in sağlık durumu nasıl? - Resim : 3

İlk olarak 1992 yılında Bursaspor altyapısında antrenörlük yapan Ertekin, 1995 yılında Bursa Merinosspor'da çalıştı. 1996 yılında da Bursaspor'un A takımında yardımcı antrenörlüğe başladı. 1998 yılında Rasim Kara'nın ayrılmasının ardından, son 4 maçta teknik direktörlük yaptı.

Ertekin sonraki dönemde 3. Lig, 2.Lig ve 1.Lig takımlarını çalıştırdı ve bu takımlarla kupalar kazandı. Bu takımlar arasında Sakaryaspor, Bandırmaspor ve Balıkesirspor gibi kulüpler yer almaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin