Bursalı Kaymakam sosyal medyaya damga vurdu! Kaymakam Mehmet Faruk Saygın kimdir?

Artvin’de bir okul ziyaretinde kendisine “Hoş geldiniz” diyen öğretmeni sınıftan kovan kaymakam Mehmet Faruk Saygın, sosyal medyanın gündemine düştü. Sınıfa giren Mehmet Faruk Saygın’ı karşılamak isteyen öğretmen Saygın’a elini uzattı ancak Saygın’ın cevabı "Haddini bil, sınıftan çık dışarıda bekle" oldu. Bu olayın sosyal medyaya düşmesinin ardından ise kısa bir sürede tepkilere neden oldu. Mehmet Faruk Saygın kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Bursalı Kaymakam sosyal medyaya damga vurdu! Kaymakam Mehmet Faruk Saygın kimdir?

Bir okul ziyaretinde öğretmene hakaret ederek sınıftan kovan kaymakam Mehmet Faruk Saygın, sosyal medyada TT oldu. Karşılama yapmak için kaymakama elini uzatan öğretmene “Haddini bil” diyerek sınıftan kovan Saygın, tepkilere neden oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kemalpaşa Eğitim-Sen temsilcisi Koray Emiralioğlu, "Kimse unutmasın kapıkulu değil öğretmeniz" diyerek olaya tepki gösterdi. Peki, gündemden düşmeyen Mehmet Faruk Saygın kimdir?

MEHMET FARUK SAYGIN KİMDİR?

Bursalı Kaymakam sosyal medyaya damga vurdu! Kaymakam Mehmet Faruk Saygın kimdir?

Mehmet Faruk Saygın, 1993 yılında Bursa’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimi Bursa'da tamamlayan Saygın, 2016 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2018 yılında 106. dönem Kaymakamı olarak, Bursa Valiliğinde Mülki İdare Amirliğine katıldı.

Saygın, 2020 - 2021 yıllarında Konya - Emirgazi Kaymakamı olarak görev yaptı.

Bursalı Kaymakam sosyal medyaya damga vurdu! Kaymakam Mehmet Faruk Saygın kimdir? - Resim : 2

Saygın, 20 Ağustos 2021 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan, 19.08.2021 tarihli ve 2021/142 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kemalpaşa Kaymakamlığına atandı.

Aynı zamanda Artvin Vali Yardımcısı V. olarak görevlendirildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin