Bursa'daki saldırıyı gerçekleştiren MLKP'li teröristin kimliği belli oldu

Bursa'daki servis aracına saldırıyı düzenleyen MLKP üyesi kadın teröristin kimliği belli oldu. Bursa'daki servis aracına saldırıyı düzenleyen MLKP üyesi kadın 1,5 yıl önce Suriye Kobani'den geldi. Bir gün önce iftar saatinde bombayı bıraktı. 1 hafta önce Bursa'ya gelen kadın terörist 4 gün keşif yapmış. İşte tv100'ün o haberi.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'daki saldırıyı gerçekleştiren MLKP'li teröristin kimliği belli oldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bursa'da gardiyanların servis aracına yönelik saldırıyla ilgili flaş bir açıklama yapmıştı.

Soylu açıklamasında "Bu eylemleri yaparak konsantrasyonu bozmaya çalışıyorlar. Biz de bunlara karşı operasyonlarımızı güçlendiriyoruz. Bazı hücreler var ve çökertiyoruz. İstanbul ve Bursa'daki olayların failleri tespit edildi. Eylemleri PKK'ya taşeronluk yapan MLKP ve DKP-BÖG terör örgütleri gerçekleştirdi. Görüntüleri elimizde var" demişti.

tv100'de yer alan habere göre Bursa'da saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliği belli oldu. . Bursa'daki servis aracına saldırıyı düzenleyen MLKP üyesi kadın 1,5 yıl önce Suriye Kobani'den geldi. Bir gün önce iftar saatinde bombayı bıraktı. 1 hafta önce Bursa'ya gelen kadın terörist 4 gün keşif yapmış. İşte tv100'ün o haberi.

 

Etiketler Bursa bomba mlkp
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin