Bursa'da otobüs şarampole uçtu. Muavin istifa edeceğini söyledi

İstanbul'dan Fethiye'ye doğru seyir halinde olan otobüs Bursa'da şarampole yuvarlandı. Biri hamile 2 kişinin yaralandığı kazada muavin, "Artık istifa ediyorum" dedi. İşte detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da otobüs şarampole uçtu. Muavin istifa edeceğini söyledi

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Alasarköy mevkiinde meydana gelen kazada İstanbul'dan Fethiye'ye giden otobüs Bursa'da otogara uğramak için otobandaki yol ayrımına girerken yağışlı havanın etkisiyle kayarak şarampole uçtu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip gönderilirken kazada 1'i hamile 2 kişi yaralandı.

Kazaya karışan otobüsün muavini Barış Akkuş, “15 yıllık muavinlik hayatımda böyle bir kaza yaşamamıştım. Şarampole doğru gitmeye başlayınca artık öldüğümüzü düşündüm. Ailemi kaybedeceğimi düşündüm. Zaten bu günden sonra artık bu işi yapmayacağım, istifa ediyorum” dedi.

"ÇOK ŞÜKÜR ÇOK AĞIR YARALANAN OLMADI"

Otobüsü tırın sıkıştırdığını iddia eden 38 yaşındaki muavin, “Otobüsle ilerlediğimiz esnada Bursa otogarına uğramak istedik. Bu sırada bizi tır sıkıştırdı. Kaptanımız daha büyük bir kazaya neden olmamak için otobüsü kontrollü bir şekilde ağaçlık alana sürdü. Şarampole düştük, çok şükür ağır yaralanan olmadı. 15 yıllık iş hayatımda ilk defa böyle bir kaza yaşadım” dedi.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Bursa'da otobüs şarampole uçtu. Muavin istifa edeceğini söyledi

Bursa'da otobüs şarampole uçtu. Muavin istifa edeceğini söyledi - Resim : 2

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin