Bursa'da fabrikada patlama: 1 ölü, 6 yaralı

9 Eylül'de Rize'nin Hemşin ilçesinde, yaş çay işleme fabrikasının buhar kazanında meyadan gelen patlamadan sonra bu kez de Bursa'da bir patlama meydana geldi. Bursa'nın Kestel ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı. Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa'nın Kestel ilçesindeki fabrikada yaşanan patlamayla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da fabrikada patlama: 1 ölü, 6 yaralı

Kestel Barakfaki mevkiinde tekstil ve deri yardımcı kimyasalları üretimi yapılan fabrikada öğle saatlerinde bir patlama meydana geldi.

Henüz sebebi bilinmeyen patlama sonrası yangın çıktı.

Olayda ilk belirlemelere göre 1 işçi hayatını kaybetti, 6 işçi de yaralandı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangının söndürürken, patlamanın sebebini belirlemek için inceleme başlatıldı.

Bursa'da fabrikada patlama: 1 ölü, 6 yaralı

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa'nın Kestel ilçesindeki fabrikada yaşanan patlamayla ilgili açıklama yaptı.

Olayda 1 kişinin yaşamını yitirdiğini 6 kişinin yaralandığını söyleyen Vali Canbolat, "Asit patlaması olabileceği düşünülüyor. Olayda 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Sızan gazdan 20'ye yakın kişi etkilendi. Su anda gerekli önlemleri aldık" dedi

9 Eylül'de de Rize'nin Hemşin ilçesinde, yaş çay işleme fabrikasının buhar kazanında meydana gelen patlamada 1 işçi hayatını kaybetmişti.

DHA

 

Bursa'da fabrikada patlama: 1 ölü, 6 yaralı - Resim : 3

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin