Bursa Çevre Yolu'nda kamyon yolcu otobüsünü biçti. Bir yolcu hayatını kaybetti, bir yolcunun kolu koptu

Bursa Çevre Yolu'nda bir kamyon, yolcu otobüsüne çarptı. Kaza neticesinde 1 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Korkunç kazayı otobüs içerisinde olan yolcular anlattı. Anlattıkları kazanın boyutunu gözler önüne serdi. Otobüs şoförü Barış Kantaroğlu’nun olay yerinde alınan ilk ifadesi ortaya çıktı. Hayatının kaybeden yolcunun Emirhan Şen olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Bursa Çevre Yolu'nda kamyon yolcu otobüsünü biçti. Bir yolcu hayatını kaybetti, bir yolcunun kolu koptu

Bursa Çevre Yolu'nda bir kamyon, yolcu otobüsüne çarptı. Kaza neticesinde 1 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Bursa'da bir kamyon, yolcu otobüsüne çarptı. Emirhan Şen’in (21) hayatını kaybettiği, 6 yolcunun da yaralandığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Otobüs şoförü Barış Kantaroğlu’nun olay yerinde alınan ilk ifadesinde, İstanbul’dan Eskişehir’e giderken, Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yolcu indirip yoluna devam ettiği sırada takografın ehliyetini okumadığını fark ettiği ve bunun üzerine sinyal vererek yolun sağ şeridine yanaştığında kazanın meydana geldiğini söylediği öğrenildi.

Bursa Çevre Yolu'nda kamyon yolcu otobüsünü biçti. Bir yolcu hayatını kaybetti, bir yolcunun kolu koptu

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Emirhan Şen’in cesedi savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, kazadan yara almadan kurtulan yolcular olay anını anlattı. Kedisi ile birlikte yolculuk yaptığını söyleyen bir kadın yolcu, şöyle konuştu:

“Ben orta koltuğun yanındaydım. Muavini ara kapının oraya gittiğini gördüm. Ondan sonra çarpışma oldu. Vefat eden kişi iki ya da üç koltuk arkamdaydı. Bir anda otobüsü kenara çektiler muavin de orta kapıya doğru gitti, kaza o sırada aniden oldu. Muavinin gittiğini gördüm, ondan sonra çarpışma oldu. Her yerimiz benzin oldu. Üstümde benzin kokusu var. Kedim yanımdaydı ve çantası açıktı. Kedimi kaybettim, onu aradım buldum. İnsanlar panik halindeydi."

Bursa Çevre Yolu'nda kamyon yolcu otobüsünü biçti. Bir yolcu hayatını kaybetti, bir yolcunun kolu koptu - Resim : 2

‘BİR KİŞİNİN KOLUNUN KOPTUĞUNU GÖRDÜM’

Otobüste bulunan bir çift ise "Arkamı döndüm bir baktım otobüs yıkılarak bize doğru geliyor, hemen eşime sarıldım. Yanımda oturan arkadaşım ağır yaralandı. Hastaneye kaldırıldı. Bir kişiyi de o an kolu kopmuş şekilde gördüm. Diyecek bir şey yok. Allah herkesin yardımcısı olsun, herkese sabır versin. Arkadan tır çarpmış. Sadece çarpışmanın şiddetini duyduk. Arkadaşımızın durumu çok kötü, şu anda hastanede" ifadelerini kullandı.

Bursa Çevre Yolu'nda kamyon yolcu otobüsünü biçti. Bir yolcu hayatını kaybetti, bir yolcunun kolu koptu - Resim : 3

Etiketler Bursa Otobüs kamyon kaza
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin