Burcu Özberk bornozlu paylaşımıyla ortalığı yıktı! Göğüs dekoltesi sosyal medyayı yaktı

Murat Boz ile 'Rüyanda Görürsün' filminde başrol alan Burcu Özberk güzelliğiyle de ilgi odağı oluyor. Ekranların aranan oyuncularından olan Burcu Özberk'i sosyal medyada 9.2 milyon kişi takip ediyor. 33 yaşındaki Burcu Özberk'in paylaşımları da sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Sempatik tavırlarıyla kendini sevdiren Özberk, son olarak bornozuyla koltukta uzanarak verdiği pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncuya yorum yağdı.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Özberk bornozlu paylaşımıyla ortalığı yıktı! Göğüs dekoltesi sosyal medyayı yaktı

Burcu Özberk, şu sıralar yer aldığı yeni filmi Rüyanda Görürsün'ün heyecanını yaşıyor. Başrolü Murat Boz ile paylaşan Burcu Özberk yine bir romantik komedi ile hayranlarının gönüllerini fethetti.

Burcu Özberk bornozlu paylaşımıyla ortalığı yıktı! Göğüs dekoltesi sosyal medyayı yaktı

Yer aldığı dizi ve filmlerle ekranların aranan oyuncularından olmayı başaran Burcu Özberk, şöhret basamaklarını üçer beşer tırmandı.

Burcu Özberk'i sosyal medyada 9.2 milyon kişi takip ediyor. Burcu Özberk'in paylaşımları da büyük beğeni topluyor.

Burcu Özberk bornozlu paylaşımıyla ortalığı yıktı! Göğüs dekoltesi sosyal medyayı yaktı - Resim : 2

Yer aldığı dizilerle adından sıkça söz ettiren Burcu Özberk'in oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden.

Hem oyunculuğuyla hem de güzelliğiyle gündemden düşmeyen oyuncu Burcu Özberk, bu defa bornozla verdiği pozlarıyla dikkatleri üzerine topladı.

Burcu Özberk bornozlu paylaşımıyla ortalığı yıktı! Göğüs dekoltesi sosyal medyayı yaktı - Resim : 3

33 yaşındaki oyuncu Burcu Özberk, koltukta uzanıp bornozlu pozlar verdi. İddialı pozlarını Instagram hesabında paylaşan Özberk'e beğeni ve yorum yağdı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin