Burcu Kıratlı'dan flaş Sinan Akçıl ile boşanma açıklaması: Tutkuyu doğru yönetemedik

Sinan Akçıl’la ikinci kez boşanma aşamasında olan Burcu Kıratlı, Milliyet’ten Senem Aydın’a konuştu. Oyuncu, “Şu dönemde böyle hissediyorum ve böyle yaşıyorum. Sinan’la asla düşman olamayız. Çünkü birbirimizin gururunu kıracak ya da rencide edecek bir şey yaşatmadık. Biz sadece aşkın verdiği tutkuyu doğru yönetemedik” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Kıratlı'dan flaş Sinan Akçıl ile boşanma açıklaması: Tutkuyu doğru yönetemedik

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl’la ikinci kez boşanma aşamasında olan Burcu Kıratlı, Milliyet’ten Senem Aydın’a konuştu.

Senem AYDIN / MİLLİYET

'Tutkuyu doğru yönetemedik'

Burcu Kıratlı, şimdilerde yedi yıl aradan sonra dönüş yaptığı ‘Her Aşk Biraz Komiktir’ tiyatro oyununun heyecanını yaşıyor. Projede boşanma aşamasında bir kadını canlandıran Kıratlı, “Tesadüf... Tamamen oyunun kaderini yaşadım” diyor. Eş zamanlı olarak Sinan Akçıl ile boşanma sürecinde olan Kıratlı ile W İstanbul’da buluştuk, hayatını ve projelerini konuştuk.

‘Her Aşk Biraz Komiktir’ tiyatro oyunu ile yedi yıl aradan sonra sahneye döndünüz. Özlemiş misiniz?

İnanılmaz özlemişim. Yaptığın esprilerin anında tepkisini almak, ara alkış almak çok keyifli ve özlediğim bir şeydi. Her oyun ilk oyun gibi...

Burcu Kıratlı'dan flaş Sinan Akçıl ile boşanma açıklaması: Tutkuyu doğru yönetemedik

Oyunda fikir ayrılıklarına düşen ve boşanma aşamasında olan bir kadını canlandırıyorsunuz. Projeyi kabul ederken özel hayatınızdaki boşanma süreci başlamış mıydı yoksa tesadüf mü oldu?

Sevgili İrfan Kangı, partnerim Gürkan Tavukçuoğlu, Emre Özkan bana dört oyun göndermişti, içlerinden bunu seçtim. Çünkü duygu geçişlerinin çok olduğu, ciddi performans isteyen bir hikayeydi. Biraz kendimi zorlamak istedim. Oyunu seçerken hayatımda böyle bir durum söz konusu değildi. Konuşması bile yoktu. Provaların ortasında oldu. Hatta İrfan’a hep diyordum, “Lanetledin mi, ne yaptın?” Tesadüf... Oyunun kaderini yaşadım.

Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor, bu süreci nasıl anlatırsınız?

Bilmiyorum bazen insan yaşadığı duyguları kelimeye dökemiyor. İşlerim de çok arka arkaya geldi… Tiyatro başladı. Kendall+Kylie markasının reklam filmini çektim. Şimdi dizi görüşmemiz var. Biraz iş yoğunluğu ile karışık bir dönem. İyi-kötü tüm duyguları iç içe yaşıyorum.

Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanma aşamasına geldiniz. Bu kez kesin bitti, geri dönüşü yok diyor musunuz?

Şu dönemde böyle hissediyorum ve böyle yaşıyorum. Asla düşman olamayız çünkü birbirimizin gururunu kıracak ya da rencide edecek bir şey yaşatmadık. Biz sadece aşkın verdiği tutkuyu doğru yönetemedik.

Burcu Kıratlı'dan flaş Sinan Akçıl ile boşanma açıklaması: Tutkuyu doğru yönetemedik - Resim : 2

Evliliğinizin bitişiyle ilgili birçok iddia konuşuldu. Bu haberler sizi yıprattı mı?

Hayır çünkü artık bunların maalesef işimizin gereği olduğunu kabullendim diyebilirim. Özellikle Sinan ile ilişkimden sonra. Biliyorsun ben hep magazinden uzak yaşayan biri oldum. Ailem magazinin içinde olmasına rağmen... İşimle gündeme geleyim, projelerimle konuşulayım istedim. Ama Sinan’dan sonra çıkan haberlere alışıp, gülüp geçmeyi öğrendim. Geçen en yakın arkadaşımla “Sevgili mi?” diye yazıldı. Bir başka 10 yıllık arkadaşımla da haberlerim çıktı. Eskiden olsa anksiyete geçirirdim. Artık takılmıyorum ve kendimi yıpratmıyorum.

Çocuk sahibi olmak istemediğiniz için yollarınızı ayırdığınız da söylendi. Anneliği yaşamak ister misiniz?

Bazen bir şeyin bitmesinin tek sebebi olmuyor. O an doğru zaman değildi, olmadı. Tabii ki anne olmak istiyorum ama şu an önceliğim kariyerim.

Hep beğenilen biri miydiniz?

Şımarıklık gibi algılanmasın ama evet, hiç aksi bir şey duymadım. Lisede de, üniversitede de öyleydi. Okulun popüler kızı vardır ya, ben oydum işte (gülüyor). Asi ve popüler kız.

Asi tarafınız devam ediyor mu?

Ediyor, asiliğim hiç eksilmedi. Özellikle ilişkiler konusunda biraz zorum. Genelde benim yüzümden oluyor her şey (gülüyor). Bunu da itiraf etmiş olayım. En azından kabul ediyorum. Karşımdakini zorluyorum biraz.

Ama beni mutlu etmek bir o kadar da kolaydır. Ve hayata karşı hep cesurum. Olaylara, risklere, aşka, her şeye karşı...

Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN

Burcu Kıratlı'dan flaş Sinan Akçıl ile boşanma açıklaması: Tutkuyu doğru yönetemedik - Resim : 3

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin