Burcu Kara'dan karnı burnunda poz

Fırat Parlak ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Burcu Kara, ikinci kez anne olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Sosyal medya hesabından karnı burnunda pozunu yayınlayan Burcu Kara, "Uyumam lazım biliyorum ama çok sağlıklı da uyuyamıyorum bu ara. Son günlere geldim artık" ifadelerine yer verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımı beğeni topladı.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Kara'dan karnı burnunda poz

Ünlü oyuncu Burcu Kara ile Fırat Parlak, 2016 yılında nikah masasına oturdu. Mutlu birlikteliklerini magazin basınından uzakta sürdürmeyi tercih eden Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın bu evliliğinden Ali Çınar adında oğulları dünyaya geldi. Çift, şimdi ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor.

BURCU KARA'DAN KARNI BURNUNDA POZ

Ünlü oyuncu Kara, paylaşımında "Tek çocuk hiç çocuk diyorlar doğru mu? Hamilelikte bile farkını ve zorluğunu yaşıyorum yanında sana muhtaç bir çocuk olduğu için. O ilk hamilelikteki özgürlük, konfor yok tabii. Ama hayat nasıl olacak, ikiye bölünmek nasıl olacak çok merak ediyorum. Uyumam lazım biliyorum ama çok sağlıklı da uyuyamıyorum bu ara. Son günlere geldim artık" ifadelerine yer verdi.

Burcu Kara'dan karnı burnunda poz

Etiketler burcu kara
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin