Burcu Görek, Dilara Gül ve Ekrem Can Arslandağ'lı "Kutular" prömiyerini gerçekleştirdi!

İlişkilere dair bir oyun olan "Kutular" prömiyerini önceki akşam House of Performance Bakırköy'de gerçekleştirdi. Tüm biletlerin tükendiği oyun ilk gösteriminde seyirciden tam not aldı. "Kutular"; 14 Kasım’da bir kez daha House of Performance’de ve 24 Kasım’da Fişekhane İkinci Sahne’de izleyici karşısına çıkacak.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Görek, Dilara Gül ve Ekrem Can Arslandağ'lı "Kutular" prömiyerini gerçekleştirdi!

Dünyanın birçok ülkesinde kapalı gişe oynayan, baskı gören kadınların hikâyesini konu alan; yurt içi ve yurt dışında birçok ödül ve övgüye sahip “Uyandığımda Sesim Yoktu” oyunun yapımcılığını üstlenen Bu Yapım yeni sezona “Kutular” ile iddialı bir giriş yaptı. 

İlişkilere dair bir oyun olan "Kutular" prömiyerini önceki akşam House of Performance Bakırköy'de gerçekleştirdi. Tüm biletlerin tükendiği oyun ilk gösteriminde seyirciden tam not aldı.

"Kutular"; 14 Kasım’da bir kez daha House of Performance’de ve 24 Kasım’da Fişekhane İkinci Sahne’de izleyici karşısına çıkacak.

Burcu Görek, Dilara Gül ve Ekrem Can Arslandağ'lı "Kutular" prömiyerini gerçekleştirdi!

Yalnız ruhlar, kırgın kalpler, umudu can çekişenler, yaşama tutunmaya çalışanlar...

"Kutular"; seyircileri bilinmeyene, herkese anlatmaktan korktuğumuz sırlarımızı ortaya dökmeye doğru bir yolculuğa çıkarıyor.

Burcu Görek’in yazdığı “Kutular”ın yönetmenliğini Balım Kar ve Semih Değirmenci üstleniyor. Oyunun başrollerini Burcu Görek, Dilara Gül ve Ekrem Can Arslandağ paylaşıyor.

Uyandığımda Sesim Yoktu oyununda başrolü paylaşan Burcu Görek ve Dilara Gül, 5. Priştine Uluslararası Tiyatro Festivali’nde En İyi Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştü.

Burcu Görek, Dilara Gül ve Ekrem Can Arslandağ'lı "Kutular" prömiyerini gerçekleştirdi! - Resim : 2

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin