Burcu Esmersoy: Kuyumu kazanlar çok oldu!

Ensesinde ejderha dövmesi bulunan güzel sunucu Burcu Esmersoy, düşmanlarına ayar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Burcu Esmersoy: Kuyumu kazanlar çok oldu!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, önceki akşam bir mekân açılışına katıldı. Esmersoy, vücudunda bulunan dövmelerinin anlamlarını açıklarken kuyusunu kazmak isteyenlerin olduğunu ima etti. Bugünlerde Berk Suyabatmaz ile mutlu bir birlikteliği olan mankenin eski aşkının adının yazılı olduğu dövmeyi Japon balığı dövmesiyle kapattırdığı söylenmişti. Sunucu orada Farsça ‘Dünya’ yazdığını söylerken ensesindeki ejderha resminin manasından bahsetti.



Burcu Esmersoy: Kuyumu kazanlar çok oldu!



Aslışah Alkoçlar'a mı gönderme yaptı?



‘Arkamda da gözüm var, beni vurmayın’ anlamını taşıdığını söyleyen ünlü sunucu, bu isimlerin kim olduğu sorulması üzerine “Kuyumuzu kazmaya çalışanlar oldu ama biz de önlemimizi aldık” diye yanıtladı. Esmersoy’un bu sözleri yakın zamanda aralarında soğuk rüzgârlar esen Aslışah Alkoçlar için sarf ettiği söylendi.



Burcu Esmersoy: Kuyumu kazanlar çok oldu! - Resim : 2



Ejderha dövmesi



Geçmişte aynı yerde kurukafa dövmesi olan Esmersoy, onu kapatmak için ejderha dövmesi yaptırmıştı. O dönem ‘Genç kızlık ruhu’ açıklaması yapan Esmersoy, günler sonrası dövmesinin manasını açıkladı. Sunucu, ‘Arkamda gözüm var, beni vurmayın’ diyerek kimleri kastettiği merak konusu oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin