Burcu Biricik'in hayat hikayesi yürek burktu! Başarı hikayesiyle gençleri umutlandıran Burcu Biricik, babasıyla tanışmadığını söyledi

Son dönemde Camdaki Kız dizisiyle gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Burcu Biricik, geçtiğimiz aylarda Hayat Şarkısı'ndaki rol arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk olmuştu. Biricik, babasıyla tanışmadığını söyleyince sevenlerini üzdü. İşte ünlü oyuncunun hayat hikayesi...

Google Haberlere Abone ol
Burcu Biricik'in hayat hikayesi yürek burktu! Başarı hikayesiyle gençleri umutlandıran Burcu Biricik, babasıyla tanışmadığını söyledi

Camdaki Kız dizisiyle büyük bir hayran kitlesi yakalayn oyuncu Burcu Biricik'in hayat hikayesi yürek burktu. Geçtiğimiz aylarda Hayat Şarkısı'ndaki rol arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' programına konuk olan Burcu Biricik, babasıyla hiç tanışmadığını söyledi.

Biricik, "Annemle arkadaş gibiyiz. Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı, annem çalışmak zorunda kaldı. Ben annemden çok küçük yaşta ayrıldım. Annem Antalya'da çalışırken, ben anneannem, dedem ve dayımla çok sevgiyle büyüdüm. Sevgi duvarlarım sağlam. İnsanın 4 -7 yaş arasındaki anne baba hikayesi, sıkıntılı olabiliyor" şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu, "Ben babamla tanışmıyorum... Şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öyle tercih etmiştir; başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsini kabullenip yola devam ediyorsun.

Benim abim, bir tanem... Ben o zaman okuyordum, abim liseyi bitirdi ve 'ben çalışmaya başlayayım' dedi. Çünkü 'Burcu'nun okuması lazım'. O esnada okul dışında da çalışıyordum, kafede çalışıyordum, ajansa girdim ajansta çalışmaya başladım, garsonluğum var, kuaförde çalışmışlığım var, palyaçoluk yapmışlığım var üniversitede. İnsanların sünnetlerinde, kınalarında, düğünlerinde küçük çocukları oynatırdım. Enteresan zamanlarım oldu, güzel bir yerden bakıyorum, bunlar güzel tecrübeler.

Abim şimdi Danimarka'da... Abim çalıştı üniversiteye ben gittim, Kıbrıs'ta çalışıyordu. Orada sevdiklerinden yardım isteyip benim burslarımı bağladı. Ben İzmir'de okudum, abim çalıştı, şimdi Danimarka'da yaşıyor; 2 tane çocuğu var, orada evlendi, keyfi yerinde çok şükür. Aramızda 2 yaş fark var. Sevgi her şeyin kurtarıcısı, yürekten saf sevgiye inanıyorum, sevgi, güven hissi varsa, şartlar ne olursa olsun önemli değil..." sözleriyle sevenlerini hüzünlendirdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin