'Burç yorumları yalan ama yine yazıyorum'

Sözcü gazetesinde burç yorumları yazan Astrolog Dinçer Güner, çok konuşulacak itiraflarda bulundu. Dinçer Güner, 'Burç yorumları yalan ama yine yazıyorum' dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Burç yorumları yalan ama yine yazıyorum'

Astrolog Dinçer Güner, CNN TÜRK’te her Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece 00:00’da yayınlanan “Sorgu Sual” programının 2. bölümüne konuk oldu. Programın sunucuları Merve Şahin ve Melis Özcan’ın sorularına tüm samimiyetiyle yanıt veren Güner’in açıklamaları son derece dikkat çekici.

ÜNLÜ ASTROLOG DİNÇER GÜNER’DEN SAMİMİ İTİRAFLAR: GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI YALAN AMA YAZIYORUM

“Günlük burç yorumları doğru mu?” sorusuna verdiği “Günlük burç yorumları yalan. Evet, ben de yazıyorum çünkü sistem bunu istiyor.” cevabıyla okuyucularını şaşırttı.

“TEMMUZ AYINDA PANDEMİ BİTER” DEDİ, BİTMEDİ

Güner’in Mart ayından bu yana yaşadığımız koronavirüs süreciyle ilgili iddialı tahmininin tutmadığı dile getirildiğinde “Koronavirüs bitmedi tabii ki ama insanların algısında bitti. Düğünler, partiler, tatiller devam ediyor. Sonuçta pandemi bir astrolog olarak sürekli karşılaşacağımız bir gösterge değil.” diyerek kaçamak bir cevap verdi.

“DONALD TRUMP GİDECEK”

Güner, Amerika seçimleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
“Yakında Amerika’da seçim var. Trump gidecek mi, kalacak mı?” sorusuna “Trump gidecek. Amerika’nın artık tek güç olmadığı, dünyayı tek başına yönetmediği bir düzene gidiyoruz. Güç artık Batı’dan Doğu’ya kaymaya başlıyor. Amerika, 2021 yılında çok ciddi toprak kaybedecek” yanıtını verdi.

ASTROLOGLAR ÇOK PARA KAZANIYOR MU?

“Astrologlar çok para kazanıyor mu?” sorusuna “Benim henüz evim yok. Diğerleri günde 10 kişiye danışmanlık veriyorlar. İnsanlara ‘Senin kısmetin kapalı ben açacağım’ diyerek 10.000 – 20.000 TL kitliyorlar. Onların tabii ki yatı katı olur. Ben helal para kazanıyorum.” yanıtını verdi.

GÜNER’DEN SERT ÇIKIŞ: BİR ASTROLOG HER ZAMAN HADDİNİ BİLMELİ

Danışanlarına her bilgiyi söylemediğini itiraf eden Güner, hangi bilginin paylaşılıp hangi bilginin paylaşılmaması gerektiğine nasıl karar verdiğini sorulunca “Bir astrolog her zaman haddini bilmek zorunda, verdiği bilgiler faydalı olmak zorunda. Verdiğim bilgilerle seni yaralıyorsam iyi bir astrolog değilimdir. İnsanlar her şeyi soruyorlar ama her şeyin cevabını öğrenmek zorunda değiller.” dedi.

“BUNLARIN HEPSİ SAFSATA”

Güner, meslektaşı Can Aydoğmuş’un internet üzerinden şans getiren bileklik satışı yapması hakkında “Doğru ve etik olduğunu düşünmüyorum. Astrolojinin kısmet açmakla, şans getirmekle, çakra açmakla bir ilgisi yok. Bunların hepsi safsata.” yanıtını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin