Burak Yılmaz'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı

Fransız ekibi Lille ile sözleşmesinin bitmesinin ardından Fortuna Sittard'a 2 yılı futbolcu, 3 yılı da antrenör olarak imza atan Burak Yılmaz hakkında merak edilen her şeyi yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Burak Yılmaz'dan yıllar sonra gelen Fenerbahçe itirafı

A Milli Takım kariyerini Portekiz karşılaşması sonrasında noktalayan ve Fransız ekibi Lille'den ayrıldıktan sonra Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile 2 yılı futbolcu 3 yılı ise antrenör olmak üzere 2+3 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli golcü Radyospor'un konuğu oldu.

Burak Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Her şey yolunda daha hazır değilim. Yaklaşık 5-6 gündür çalışma yapamadım. Çalışma izni nedeniyle de sorun olmuştu. Bu haftaya hazır olamayacağım, oynamayacağım ama önümüzdeki hafta oynayacağım inşallah."

"5 senelik bir projeyle geldiler. 5 senelik sözleşme imzaladım, 2 senelik oyuncu 3 senelik aslında hocalık ama iki sene sonra hangi pozisyonda yer alacağıma kulüple birlikte karar vereceğimiz bir proje oldu. Ama ben şu an için hocalık olarak düşünüyorum. O şekilde kendimi geliştirmeye çalışıyorum.''

''Aslında sözleşmem elimde olunca dünyanın her ülkesinden hemen hemen teklif aldım ama her teklif aldığım kulüplerin üst yöneticilerine cevabım, bundan sonrasını da benimle planlayabilecek bir projeleriyle gelmeleriydi. Çünkü 1 sene ya da 2 sene üst düzey oynayabilirim. Fizik olarak bir sıkıntım yok ama artık kendimi de düşünüp futbol sonrasına da yatırım yapmam gerekiyordu. Ben her aldığım teklife bu yönde cevap verdim. Fortuna da bana bu yönde güvendiği için çok güzel bir proje ile geldi. Buraya gelmemdeki en büyük etken buydu."

"Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor... Hepsinin ayrı güzelliği var. Hepsinin ayrı belki de negatif yönleri de vardı. Bunları da söylemek istemiyorum ama sonuçta ben hepsinde oynadım, hepsinin ekmeğini yedim. Bir tek Fenerbahçe'de başarılı olamadım ama benim için hepsi değerli. Bundan sonraki süreçte o değerli, bu değerli, çok seviyorum, buna kırgınım gibi bir şeyler söylemek istemiyorum. Çünkü yaklaşık 3 seneden beri ülkemden uzağım. Ama hepsi benim için değerli. Gol attığım zaman benimle sevinmiş gol kaçırdığımda da her zaman benimle üzülmüş ve destek olmuşlardır. Onun için hiçbirini birbirinden ayırmıyorum. Hepsine de başarılar diliyorum. Hepsi de takımlarını gönülden destekliyorlar."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin