Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş hakkında çarpıcı açıklama: Böyle düşünülmesini konduramıyorum

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta antrenör Burak Yılmaz maçın ardından Şenol Güneş ile alakalı çok önemli bir itirafta bulundu. Burak Yılmaz, ''Şenol Güneş hayatı boyunca oyuncu ilişkileriyle bilinen biri. Bunun içinde ben de varım. Kendisi 'bunlarla yapamazsın, bunlar deli' denen adamlarla yola çıkıp başarılı olmuş bir teknik adam. Böyle düşünülmesini konduramıyorum'' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Burak Yılmaz'dan Şenol Güneş hakkında çarpıcı açıklama: Böyle düşünülmesini konduramıyorum

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında sahasında İstanbulspor'u, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal'ın golleriyle 2-0 mağlup ederek moral depolayan Beşiktaş'ta Burak Yılmaz maçın ardından Şenol Güneş ile alakalı çarpıcı açıklamalara imza attı.

Her zaman kazanmak istediğini vurgulayan Burak Yılmaz, "Ben futbolculuğumda da böyleydim. Her zaman kazanmak istiyorum. O yüzden kenarda çok aktif ve enerjik oluyorum. Arkadaşlarımıza duygumu geçirmeye çalışıyorum. Onların da duygumu aldıklarını hissediyorum. Benim hayatım böyle ortamlarda, kaosun içinde ve kendimi ispat çabasıyla geçti. Bu ortamlara yabancı değilim. O zaman futbolu kendim oynuyordum, şu anda futbolcu kardeşlerimizin elinde. Ben onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Beşiktaş büyük bir camia. Öyle zamanlar olacaktır, bunların üstesinden de gelmiştir. Bugün galibiyet var, taraftarın Cenk'i çağırmaları, Cenk'in penaltıyı bırakması bütün bunlar harika bir şey. Böyle bir ortamda maçı kaybedebilirdik de. Burada önemli olan oyuncularımızın verdikleri reaksiyondur'' dedi.

''BÖYLE DÜŞÜNÜLMESİNİ KONDURAMIYORUM''

Burak Yılmaz,  Şenol Güneş'in oyuncularla problem yaşadığı yönündeki bir soruya, "Şenol Güneş hayatı boyunca oyuncu ilişkileriyle bilinen biri. Bunun içinde ben de varım. Kendisi 'bunlarla yapamazsın, bunlar deli' denen adamlarla yola çıkıp başarılı olmuş bir teknik adam. Böyle düşünülmesini konduramıyorum. Hoca böyle oyuncuları çamurdan alıp en tepeye çıkarmıştır. Oyuncuların ne kadar üzüldüğünü görmüşsünüzdür" şeklinde yanıt verdi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin