Burak Yılmaz, Süper Lig'den çok fazla ayrı kalamadı. El sıkışıldı, anlaşma tamamlandı

Adana Demirspor son altı maçta alınan bir galibiyetin ardından Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert ile yollarını ayırdı. Adana Demirspor'un, Beşiktaş ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Burak Yılmaz ile anlaştığı iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Burak Yılmaz, Süper Lig'den çok fazla ayrı kalamadı. El sıkışıldı, anlaşma tamamlandı

Sezona hem ligde hem de Avrupa'da, Patrick Kluivert yönetiminde süper bir giriş yapan Adana Demirspor'da son haftalarda işler istenildiği gibi gitmedi.

Son altı haftada sadece Konyaspor karşısında alınan galibiyetin ardından Hollandalı teknik adam Patrick Kluivert ile yollar ayrıldı. Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da teknik direktörlük koltuğu için en kuvvetli adayın Burak Yılmaz olduğu iddia edildi.

Şenol Güneş'in ardından Beşiktaş'ın başına geçen ve altı maç sonunda istifasını siyah-beyazlı kulübe sunan Burak Yılmaz, Adana Demirspor'un yaptığı teklife evet dedi. Burak Yılmaz ile iki yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan Adana Demirspor'un resmi açıklamayı da önümüzdeki günlerde yapacağı kaydedildi.

BEŞİKTAŞ MACERASI ÇOK KISA SÜRDÜ

İsmi Adana Demirspor ile anılan Burak Yılmaz, Beşiktaş'ın başında sadece altı maça çıkabildi.

İstifasının ardından özellikle Vincent Aboubakar hakkındaki söylemleri büyük polemik yaratan Burak Yılmaz, altı maçta iki galibiyet almış ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanan Bodo/Glimt maçından sonra 10 Kasım tarihinde siyah-beyazlı ekiple yollarını ayırmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin