Burak Sergen'den uzaklaştırma kararı! Ünlü oyuncunun boşanma aşamasındaki eşi Nihan Ünsal isyan etti

Mart 2018'de anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen ile son günlerde 'nafaka davası' nedeniyle kriz yaşayan Burak Sergen, ihanet gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşi Nihan Ünsal'la da karşı karşıya geldi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde iki saat boyunca ifade veren Nihan Ünsal, "Uğraşamıyorum artık" diyerek tepkisini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Burak Sergen'den uzaklaştırma kararı! Ünlü oyuncunun boşanma aşamasındaki eşi Nihan Ünsal isyan etti

Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan; 15 gün entübe edilen, 45 gün hastanede tedavi gören Burak Sergen, taburcu olduktan sonra 3 Haziran 2021 tarihinde kendisinden 28 yaş küçük Nihan Ünsal ile nikâh masasına oturmuştu. Çift, Ekim 2021'de ihanet iddiasıyla ayrılmıştı. 61 yaşındaki oyuncu, yazılı ve görsel basına yansıyan haberler ve görüntüler üzerine boşanma davası açmıştı.

'İHANET OLAYI DOĞRU'

Ünsal’ın, İzmirli bir iş insanıyla yaşadığı ilişkinin fotoğraflarla kanıtlandığı iddialar arasında yer almıştı. Sergen'in menajerlik şirketi, "Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru" açıklamasını yapmıştı.

'ÇOCUĞU İLE TANIŞTIRACAK KADAR CİDDİ BİR İLİŞKİ'

Nihan Ünsal ise kısa süre önce yeni bir aşka yelken açan Sergen hakkında "çocuğu ile tanıştıracak kadar ciddi bir ilişkisi olduğunu" öne sürerek karşı boşanma davası açmıştı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI!

Karşılıklı hamleler sonrası ikili birbirine adeta düşman kesildi. Nihan Ünsal'ın İstanbul’a geldiğini öğrenen Burak Sergen, geçtiğimiz günlerde soluğu karakolda aldı ve boşanma aşamasında olan eşine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Büro’da uzaklaştırma kararı aldırdı.

'PSİKOLOJİK ŞİDDETE MARUZUM'

Karakolda yaklaşık iki saat ifade veren Ünsal, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünsal, ayrılık kararı öncesi birlikte yaşadıkları eve gideceğinden korkan eşinin kendisi hakkında yalan ifade verdiğini söyledi.

"Biz henüz boşanmadık. Ben İstanbul’a geldiğim için, sevgilisi ile birlikte evliyken ikamet ettiğimiz evde kaldıkları için muhtemelen eve gidip, bunu göreceğimi düşündü. O yüzden de yalan ifadelerle bir uzaklaştırma çıkartmış. Ben de ifade verdim. Uğraşamıyorum artık. Zaten yeteri kadar psikolojik şiddete maruzum Burak Bey tarafından. Kendisini de içeride, görmedim zaten."

'EN ZOR ZAMANIMDA YANIMDA GİZEM VARDI'

Burak Sergen, Ocak 2022'de sevgilisi olduğu iddia edilen Gizem’le Etiler’de objektiflere takılmıştı. Koronavirüse yakalandığı dönemle ilgili konuşan oyuncu, “Hastanede yattığım günlerde çevremden hiç destek görmedim. En zor zamanımda yanımda Gizem ve evladım vardı” açıklamasını yapmıştı. (Milliyet)

Burak Sergen'den uzaklaştırma kararı! Ünlü oyuncunun boşanma aşamasındaki eşi Nihan Ünsal isyan etti

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin