Burak Özçivit'ten Aslı Enver itirafı!

Aslı Enver'in 'Kardeşim Benim 2' filminde neden rol almadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Burak Özçivit'ten Aslı Enver itirafı!

Başarılı oyuncu Burak Özçivit yapımcılığını üstlendiği ve başrolünde yer aldığı 'Kardeşim Benim 2' filminde, Aslı Enver'in neden rol almadığını açıkladı.



Murat Boz ve Burak Özçivit'in başrolü paylaştığı 'Kardeşim Benim 2'nin çekimleri tamamlandı. İlk filmde 'Zeynep' karakterine hayat veren Aslı Enver'in, ikinci filmin kadrosunda yer almaması dikakti çekti.



Burak Özçivit, Aslı Enver'in neden ikinci fimde olmadığını açıkladı. Yakışıklı oyuncu, "İlk film biraz daha dram ağırlıklıydı. Eğlenceli yanları da vardı tabii ama ağırlıklı olarak dramdı. İknci film ise komedi tarzında. İlk filmin

üstüne koymak adına hikayeyi baştan aşağı değiştirdik ve filme yeni oyuncular dahil ettik. Aslı ile olan kısım da hikayesel. Başka bir hikaye işlememiz gerekiyordu. O yüzden Aslı'yla devam etmedik" dedi.



'Kardeşim Benim 2'nin cast çalışmaları sürerken, Aslı Enver ile Murat Boz ayrılmıştı. Ayrılığın ardından ikilinin aynı filmde rol almak istemediği ve bu sebeple güzel oyuncunun affını istediği konuşulmuştu. Aslı Enver'n filminin kadrosunda yer almayacağının kesinleşmesi sonrası ise ünlü çift yeniden barışmıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin