Burak Elmas'ın son transferi Süper Lig'den! 19 yaşındaki sol bek imzayı atıyor

Görevi 30 Nisan'da bitecek olan Başkan Burak Elmas'tan son bir transfer hamlesi geldi. Sarı-Kırmızılılar, Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş için harekete geçti. Elmas ve ekibi, potansiyeli yüksek genç oyuncuyla anlaşıp, son kararı yeni yönetime bırakmayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Burak Elmas'ın son transferi Süper Lig'den! 19 yaşındaki sol bek imzayı atıyor

Süper Lig'de küme düşme tehlikesi yaşayan Altay'ın 19 yaşındaki sol beki Kazımcan Karataş konusunda görüşmelere başlayan Galatasaray, bu girişimi anlaşma aşamasına getirip, son kararı ise yeni yönetime bırakmayı planlıyor.

Altay'ın altyapısından yetişen milli futbolcu Kazımcan Karataş'la bir süre önce Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi. Sol kanat ve sol bek olarak oynayabilen genç futbolcuyu özellikle Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın danışmanlığını yapan Luis Campos'un beğendiği ve takip ettiği ifade edildi.

Sarı-kırmızılılarda gerçekleşecek kongrede Başkan Elmas'ın görevinin sona erecek olması nedeniyle transferin belirsiz olduğu dile getirildi. Galatasaray, devre arasında Altay'ın Polonyalı kalecisi Mateusz Lis'e de talip olmuştu.

Altay formasıyla bu sezon ligde 17 maça çıkan Kazımcan'ın 2 asisti var. Genç oyuncu zaman zaman sol önde ve sağ açıkta da görev yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin