Burak Deniz'in Kral dizisinden alacağı ücret dudak uçuklattı

Özcan Deniz'in dayısının hikayesinden yola çıkarak hazırladığı Kral dizisi projesinin başrolünde yer alacak olan Burak Deniz'in bölüm başına 120 bin liraya el sıkıştığı konuşuluyor. Dizi reytinglerde başarılı olduğu takdirde genç jön servet kazanacak.

Google Haberlere Abone ol
Burak Deniz'in Kral dizisinden alacağı ücret dudak uçuklattı

Son yılların başarısıyla öne çıkan jönlerinden Burak Deniz, “Bizim Hikâye”nin ardından “Kral” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Burak Deniz'in diziden alacağı paranın 120 bin lira olduğu konuşuluyor.

Özcan Deniz’in dayısının gerçek hikâyesinden yola çıkılarak çekilecek olan dizide 1970’li yıllarda İstanbul’a göç eden Kadir’in bir halk kahramanına dönüşmesi etkileyici bir dille beyazcama taşınacak.

Şubat ayında atv’de ekrana gelmesi planlanan dizinin son olarak yönetmeni belli oldu. Özcan Deniz’in İstanbullu Gelin’de beraber çalıştığı Recai Karagöz “Kral”ın yönetmeni oldu. Henüz kadın başrol oyuncusu belli olmayan dizi için kulislerde bir söylenti dolaşıyor.

Star TV’nin gündeminde olan “KeF” dizisinden de teklif aldığı öğrenilen Burak Deniz’in “Kral” için bölüm başı 120 bin TL’ye el sıkıştığı konuşuluyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin