Bünyamin Aygün yeni bir yazı dizisine başlıyor

Özgürlüğüne kavuşan Milliyet foto muhabiri yaşadıklarını yazı dizisinde paylaşacak.

Google Haberlere Abone ol
Bünyamin Aygün yeni bir yazı dizisine başlıyor

Bayrampaşa Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın mensuplarıyla buluştu. Yemeğe katılan foto muhabiri Bünyamin Aygün, "Gazetede önümüzdeki haftadan itibaren bir yazı dizisi düşünüyoruz" dedi.



Bayrampaşa Belediyesi tarafından basın mensupları için verilen yemeğe Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Suriye’de kaçırılarak serbest bırakılan foto muhabiri Bünyamin Aygün ve çok sayıda basın mensubu katıldı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün kendisi için çok farklı bir duygu olduğunu belirten Aygün, “Bugün günüm hastanede geçti. Bronşit olmuşum. Buraya geldikten sonra yakalanmışım. Geldiğim gün yoktu. 2. gününden itibaren başladı” dedi.

Gazetecilerin haklarından bahseden Aygün, “Geçmişte haklar alındı ama bazıları geri verildi. Tamamı geri verilmiş değil. Bugünün artık bir milat olmasını ve gazetecilerin haklarının geri verilmesini diliyorum” diye konuştu.



Kitap yazmayı düşünmediğini ifade eden Aygün, "Gazetede önümüzdeki haftadan itibaren bir yazı dizisi düşünüyoruz. Önemli olan kitaptan ziyade benim yaşadıklarımın ilgili yerlere ulaşıyor olması" şeklinde konuştu.



Yemekte konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise, "Bugün sizin gününüz. Bizim görüşlerimizi sizler milyonlara ulaştırıyorsunuz. Biz yerel yöneticilerin bu konuda üstlenmesi gereken bir sürü sorumluluk var. Bunların muhatapları direk olarak sizlersiniz. Sizlerden alacağımız o haberlerle biz program yapıyoruz. Sizlerin yapmış olduğu haberler bizim için bir kaynaktır. Türkiye’nin zor dönemden geçtiği dönemde Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Bu dönemde sizlere çok büyük görevler düşüyor. Suriye’nin içinde olduğu kötü durum, yanında Irak, Libya, İslam aleminin diğer tarafında bulunan Afrika ve diğer yörelerde kaos ortamında, siz her şeyi bir kenara bırakarak haberin kaynağını yakalayabilmek için büyük çabalar gösteriyorsunuz" diye konuştu.



Yemekte Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bünyamin Aygün’e plaket verdi. İHA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin