Bünyamin Aygün: Suriye Sırp ve Alman sniper yuvası!

A Haber’de Can Okanar’ın konukları, Bünyamin Aygün, Suriye Türkmen Kitlesi Koordinatörü Samir Hafez ve Araştırmacı-Yazar Fatih Tezcan oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bünyamin Aygün: Suriye Sırp ve Alman sniper yuvası!

A Haber’de Can Okanar’ın moderatörlüğünde yayınlanan 'Anlatılmamış Öyküler'de “İnsanlık tarihinin utancı Suriye’deki katliamları belgeleyen 55 bin kan donduran fotoğraf” mercek altına alındı. Okanar’ın konukları, 40 gün esir düştüğü Suriye’de Başbakan Erdoğan, Türkiye Dışişleri Bakanlığı ve İHH’nın yardımıyla kurtulduğunu söyleyen Gazeteci Bünyamin Aygün, Suriye Türkmen Kitlesi Koordinatörü Samir Hafez ve Araştırmacı-Yazar Fatih Tezcan’dı. Nasıl esir düştüğünü, kesilerek idam suretiyle infaz kararının nasıl verildiğini ince ayrıntılarıyla anlatan Aygün, şöyle konuştu:



“AV-AVCI MANTIĞI İŞLİYOR”



Son bir yıldır yoğun gelen haberler ve beni esir alan örgüt şunu söyledi: Sırp ve Alman sniperlar ücretsiz Suriye’ye gidiyor. Konuşturmuşlar. Geliş amaçları tamamen Müslüman öldürmek. Avcı mantığı. Ücretsiz geliyorlar. Bu çok önemli. Ben orada infaz edilecek bir esirim. Propaganda amaçlı söylemediler. Ama ben bunu başka kaynaklardan da biliyordum zaten. Sırp ve Alman sniperlar orada şimdi çok etkili. Yakalamışlar ve infaz etmişler böyle birkaç tane. “Bizim internet sitemizde de var” dediler. Ben “Ama bu hiç basına yansımadı” dedim. “Nasıl gazetecisin sen? Bizim internet sitemizde var. Biz onları infaz ederken bile yayınladık” diye konuştular. 






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin