Bulgari, Türkiye'yle ilgili o haberleri yalanladı

İtalyan şirket, Türkiye'de otel açacağı yönündeki haberlere açıklama getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Bulgari, Türkiye'yle ilgili o haberleri yalanladı

Bulgari, son günlerde basında yer alan İstanbul’da bir Bulgari Hotel açılacağı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.



LVMH Group bünyesinde bulunan ve Bulgari Hotels & Resorts’un ana şirketi olan Bulgari, ayrıca bahsi geçen iddialarda bulunan Göktay Tüzüner veya RCA İletişim Grubu ile hiçbir bağlantısının olmadığını da duyurdu. Bulgari'den yapılan açıklamada, "Her türlü fikri mülkiyet haklarının ihlali ve yanlış temsiliyle ilgili gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır" denildi.



Öte yandan, Bulgari Hotels & Residences & Resorts Türkiye ve Kıbrıs yatırımcısı Göktay Tüzüner’den şu açıklama yapıldı:



"2011 yılında LVMH Group (LVMH Moët Hennessy • Louis Vuitton S.A.) tarafından Bulgari’nin tüm yetkileri satın alınmış, öncesinde verilen yetkiler yenilenmemiş ve kişi ve kurumlara verilen yetkiler ise aynı kalarak, hizmetler devam etmiştir. Bulgari Hotels & Residences & Resorts Türkiye ve Kıbrıs’ın tüm yetkileri kişisel olarak şahsıma aittir.  Hiçbir kurum ve kişi Bulgari Hotel & Residences & Resort ile alakalı Türkiye ve Kıbrıs’ta yetkili değildir. Bu konuda yetkili olduğunu savunan kişiler ve kurumlar marka yatırımımızı zarara uğratmaya çalışarak, ülkemizin turizmine darbe vurmakta olacaklardır. Yetkili olduğunu iddia eden kişi ve kurumlar hakkında yerli ve yabancı mahkemelerde şahsım ve İletişim Ajansımız RCA Turkey, maddi ve manevi tazminat davası açacaktır.



Göktay Tüzüner



Bulgari Hotels & Residences & Resorts Türkiye ve Kıbrıs Yönetim Kurulu Başkanı."






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin