Bülent Ersoy'a PCR testi şoku! 21 müzisyen için tutuklama kararı verildi

Diva olarak adlandırılan Bülent Ersoy'un Kuzey Kıbrıs'ta vereceği konser öncesi PCR testleri sahte çıkan 21 müzisyen için tutukluluk kararı verildi. Bülent Ersoy'un ekibi cezaevine gönderildi, Bülent Ersoy'dan çok sert tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Ersoy'a PCR testi şoku! 21 müzisyen için tutuklama kararı verildi

Bülent Ersoy'un Kuzey Kıbrıs'ta vereceği konser öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşanmış, Ersoy'un orkestra ekibinin PCR testi sahte çıktığı için orkestra ekibi Ercan Havalimanı'nda incelemeye tabi tutulmuştu.

Kıbrıs Postası'nda yer alan habere göre, Bülent Ersoy’un Nuh’un Gemisi Otel’de vereceği konser için Kuzey Kıbrıs'a sahte PCR ile giriş yapan 21 kişilik orkestra ekibinin hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine karar verildi. Esas karar, 4 Ekim’de açıklanacak.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Yargılanmaları devam eden müzisyen ekibi hakkında mahkeme, tutuklama kararı aldı. Cezaevine gönderilen müzisyenler suçsuz olduklarını ve yetkililerden yardım istedi.

“RAPORU VEREN SERBEST, RAPORU ALAN TUTUKLU”

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu, raporu veren hastane yetkilisi ve raporu imzalayan doktorun serbest olduğunu ancak raporun verildiği müzisyenlerin tutuklanmasının mantıklı olmadığını dile getirerek, şunları söyledi;

“Kıbrıs'a konser vermek için giden 21 müzisyenin eline tutuşturulan sahte PCR raporu düzenleyen KKTC vatandaşları ve otel yöneticileri serbest. Sahte belgeleri düzenleyen KKTC vatandaşı hastane yetkilisi, doktor ve hemşire serbest. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 21 müzisyen, 1 aydır gözetim altında tutulduktan sonra bugün verilen kararla tutuklu. Suçun övülecek bir yanı olamaz ama KKTC'deki adalet anlayışı ve ayrımcılık hepimizi endişelendiriyor.”

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ AVUKATLARINI GÖREVLENDİRDİM"

Bülent Ersoy, orkestra ekibinin tutuklanmasına sert tepki gösterdi.

Bülent Ersoy, "Doktor, hemşire ve hastanenin onayladığı resmî belgeleri tanzim ve tevdi eden kişilerin hiç mi suçları yoktu da adada yüzsüzce dolaşıyorlar. Türkiye’nin en iyi, en güçlü avukatlarını görevlendirdim!" dedi.

İşte Bülent Ersoy'un o açıklamaları:

Bülent Ersoy'a PCR testi şoku! 21 müzisyen için tutuklama kararı verildi

Bülent Ersoy'a PCR testi şoku! 21 müzisyen için tutuklama kararı verildi - Resim : 2

Bülent Ersoy'a PCR testi şoku! 21 müzisyen için tutuklama kararı verildi - Resim : 3

Bülent Ersoy'a PCR testi şoku! 21 müzisyen için tutuklama kararı verildi - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin