Bülent Ersoy Masumlar Apartmanı'nı alıyor

TRT 1'in salı akşamlarına damga vuran Masumlar Apartmanı dizisi, bu sezon sonunda final yapacak. Ekranların fenomen dizisinin çekildiği apartman da, en az dizi kadar dikkatleri üzerine çekmiş ve beğeni toplamıştı. Masumlar Apartmanı dışında birçok projede kullanılan apartman ile ilgili flaş bir geldi. Satışa çıkan Masumlar Apartmanı'na Diva Bülent Ersoy talip oldu. Satın almak istediği ücret dudak uçuklattı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Ersoy Masumlar Apartmanı'nı alıyor

Ekranların sevilen dizisi ‘Masumlar Apartmanı’nın çekildiği Beyoğlu’ndaki ‘Temel Apartmanı’ satılıyor. 7 milyon dolara (108 milyon TL) satışa çıktı.

Dizinin büyük hayranı olan Bülent Ersoy bu haberi duyar duymaz apartmana talip oldu. Hemen devreye girdi ve görüşmeler başladı.

Bülent Ersoy Masumlar Apartmanı'nı alıyor

ASIRLIK BİNA

Bina yaklaşık 100 yıl önce Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit tarafından İstanbul’a getirtilen İtalyan müzisyenlerin konaklaması amacıyla, İtalyan mimar ve mühendislere yaptırılmış. Bina için İtalya’dan getirtilen inşaat malzemeleri kullanılmış. 7 katlı Temel malzemeleri kullanılmış.

Bülent Ersoy Masumlar Apartmanı'nı alıyor - Resim : 2

7 katlı Temel Apartmanı’nın 190’ar metrekarelik 12 dairesi bulunuyor. Burası, İstanbul’un tarihte ilk kez asansör ve kalorifer kullanılan apartmanı. Ünlü İtalyan müzisyen Giuseppe Donizetti’nin 1800’lü yıllarda bu binada oturduğu söyleniyor.

Bülent Ersoy Masumlar Apartmanı'nı alıyor - Resim : 3

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin