Bülent Arınç konuştu, sosyal medyada gündem oldu!

Eski Başbakan Yardımcısı'nın açıklamaları yine soayal medyayı sarstı.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç konuştu, sosyal medyada gündem oldu!

AK Parti kurucularılarından eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN Türk ekranlarında katıldığı TV programındaki açıklamalarıyla sosyal medyada gündem yarattı.



Siyasete doyduğunu ve bu nedenle aday olmadığını söyleyen Arınç'ın 'Birilerine olan sevgimi ve heyecanımı da kaybettim' sözleri de çok konuşuluyor.



Arınç, "TRT'nin ve Anadolu Ajansı'nın Bülent Arınç'a ambargo uygulaması... Başka kanallara bakın iki yıldır Bülent Arınç yoktur. Bu birilerini rahatsız etmemden dolayıdır. Ben birilerini rahatsız etmek için televizyona çıkmıyorum. Başka bir amacım yok. Şu anda da hiçbir sıfatım yok. Bu seçimden sonra tek başımıza iktidar olacağız, ama ben bakan, milletvekili olmayacağım. Bende artık bir tehlike beklemeyin dostlar, benden bir yanlışlık beklemeyin. Ben sizin 50 tanenizin bir araya getireceğiniz insanlardan daha iyi konuşmasını biliyorum" açıklamasıyla da kendisine amborgo uygulandığını ifade etti.



Bülent Arınç, gazeteci Nuh Albayrak'ın kendisi hakkındaki tweetleri için de şunları söyledi:



Ben kendisini daha çok Türkiye Gazetesi'ndeyken tanıyorum. Ben açık yüreklilikle söylüyorum. Evet bugün cumartesidir, dün akşam da Faruk Çelik bir başka programdaydı. 

Seçimlerden sonra çok daha fazla ekranlarda olacağız, bundan da haberi olsun, 

Sevgi konusu deruni bir konudur. Kiloyla tartılmaz. Ben filan kişiyi seviyorum. Benim ölçüm şudur, o beni ne kadar çok seviyorsa ben de onu o kadar seviyorum. Sayın Albayrak bunları bilir de ifade etmekten çekinir.

İkinci Hazreti Hasan Hüseyin efendilerimizin yanlarında bulunan insanlar susuz bırakıldılar. Karşılarındakiler de evet mümindiler. Hazreti Hamza efendimizin kalbine mızrağı sallayan insan daha sonra mümin olmuştur. Yezid için alçakça şehit edildi dememi kabul etmiyorsa o Albayrak'ın bileceği iş. Ben onun kadar mümin değilim. Ama ben Hazreti Hüseyin'in yanındayım. Müslümanlar cinayet işlemez mi? Ankara'daki bombayı kendi vücuduyla parçalayan insan da bir müslümandı. 

Valla bu nasihatları başkalarına yapsın. Onlar da Yezid kadar olmasa bile, bazı köşe yazarlarımız, Yezid'den daha fazla cinayet işliyorlar. Ama insanların haysiyetlerine, toplum içerisindeki konumlarına o kadar alçakla saldırıyorlar ki Yezid bunları görseydi kıskanırdı. 

Teşekkür ederim ikazları için. Seçimden sonra daha şuurlu bir müslüman olmak için eşimle birlikte çalışacağız.



Bülent rınç, açıklamarıyla sosyal medyada gündem yarattı. Bülent Arınç TT (Trend Topic) listesinin ilk sıralarında yer alıyor.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin