Bülent Arınç bombaladı... Hedefteki isim Şamil Tayyar mı?

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın iki gün önce yaptığı "CHP oyları artıyor" ve "beni kodese mi tıkacaksınız" sözlerine sert tepki veren AK Partili Şamil Tayyar, Arınç' için "liderinize güvenmiyorsanız, konuşunca kodese tıkacağını düşünüyorsanız, o partide kalmazsanız." demişti. Bülent Arınç bugün bir yazılı açıklama yaparak kendisini eleştirenlere tepki gösterdi. Arınç'ın açıklamalarındaki ifadelere bakıldığında ise Şamil Tayyar'ın sözleri akıllara geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bülent Arınç bombaladı... Hedefteki isim Şamil Tayyar mı?

Konya’da Kanal 42’deki bir programa konuk olan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'tan çok önemli açıklamalar gelmişti.

CHP ile ilgili bir değerlendirme yapan Arınç, Bülent Ecevit'tin başında olduğu CHP'yi örnek verdi ve sonra da "Bugün ondan çıktılar. Çıktıkları için de oyları daha da artıyor ve artacak. öyle görüyorum" ifadesini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir soruya ise esprili bir şekilde cevap veren Arınç, "beni kodese mi tıkacaksınız" demişti.

 Şamil Tayyar'dan çok sert tepki geldi

İşte Arınç'ın bu açıklamalarına AK Partili Şamil Tayyar'dan ser açıklamalar geldi. Tayyar, sosyal medyada paylaşım yaparak, "Bir parti çatısı altındaysanız özgürlüğünüz disiplin kurallarıyla sınırlıdır. Parti disiplini içinde yapıcı eleştiri, meşrudur, demokratiktir. Kimi zaman sınırlar da zorlanabilir. Ama liderinize güvenmiyorsanız, konuşunca kodese tıkacağını düşünüyorsanız, o partide kalmazsanız." dedi.

Bülent Arınç bombaladı... Hedefteki isim Şamil Tayyar mı? - Resim : 2

Tayyar, gelen eleştiriler karşısında bir paylaşım daha yaparak yazdıklarına açıklık getirdi ve "Yorumlardan, mesajlardan anlıyorum ki son twitim pek anlaşılmamış. Açalım o vakit. muhtereme diyorumki; ‘liderine güvenmiyorsan, konuşunca kodese tıkacağını düşünüyorsan AK Parti’de niye duruyorsun?’" dedi.

 

Bülent Arınç isim vermeden açıklama yaptı

Bülent Arınç ise iki gündür tartışılan açıklamaları nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak sert ifadeler kullandı.

Arınç'ın açıklamasında çok sert ifadeler de yer alırken, bu açıklamaların muhatabının Şamil Tayyar olup olmadığı merak edildi. İşte Arınç'ın açıklamaları...

Bülent Arınç bombaladı... Hedefteki isim Şamil Tayyar mı? - Resim : 4

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin