Buket Aydın ile Emir Sarıgül nikahı neden iptal oldu? Sabah yazarından yeni iddia

Buket Aydın ve Emir Sarıgül'ün ilişkileri Mart ayında bitmişti. Tekrar barıştıkları konuşulan çiftin, dün nikah masasına oturacakları iddiası gündeme bomba gibi düşmüş, taraflardan yalanlama gelmişti. Sabah yazarı Cankurt ise bugünkü yazısında iddiasında ısrar etti.

Google Haberlere Abone ol
Buket Aydın ile Emir Sarıgül nikahı neden iptal oldu? Sabah yazarından yeni iddia

Sabah yazarı Bülent Cankurt spiker Buket Aydın ve Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül‘ün oğlu Emir Sarıgül’ün evleneceği iddiasını dün köşesinden duyurdu.

Evleneceğini gazeteden öğrenen ünlü sunucu Buket Aydın sosyal medyadan isyan etmişti. Instagram hesabından açıklama yapan Aydın‘ın paylaşımı şu şekildeydi:

“Bence yılın bombası ne biliyor musunuz? Bu yaptığınız YALAN haber @bulentcankurt Nasıl beni aramadan bu kadar emin bir ifade ile bu akşam düğün var dersiniz. Konu başkaları olunca teyit etmeden hiç bir şey yazamayan siz ben olunca bir telefon açamıyor musunuz? AYIP BU!”

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt haberin doğruluğundan emin bir şekilde bugün bir devam yazısı kaleme aldı… Haberde Cankurt, “Bu seferki iptalin nedenini öğrenemedim ama kulislerde, ‘evlilik sözleşmesi’ olabileceği konuşuluyor!” diye yazdı…

Bülent CANKURT / SABAH

Nikah yine iptal oldu!

Spiker Buket Aydın ile Emir Sarıgül cephesinde sular durulmuyor! Mart ortasında kariyerine zarar verdiği gerekçesiyle Emir Sarıgül ile olan bir yıllık ilişkisini noktalayıp kameraların karşısında büyük laflar eden Buket Aydın, ay başında sözlerini yiyip Emir Sarıgül'e geri dönmüştü.

Hatta tekrar evlenip çoluk çocuğa karışmak isteyen Buket Aydın ile Emir Sarıgül, pazartesi akşamı Sarıgül'ün Beykoz Konakları'ndaki evinde minik bir törenle vuslata erecekti. Ancak müstakbel kayınpeder Mustafa Sarıgül, bu evliliğe onay vermediği için nikahları iptal olmuştu. Babasını da ikna etmeyi başaran Emir Sarıgül, nikah törenlerini dün akşama almıştı.

Ancak son dakika yakınlarına haber verip nikahlarını ikinci kez iptal ettiler! Bu seferki iptalin nedenini öğrenemedim ama kulislerde, 'evlilik sözleşmesi' olabileceği konuşuluyor! İzdivaçları yılan hikayesine dönen Buket Aydın ile Emir Sarıgül, bakalım vuslata erebilecek mi?

Bülent Cankurt'un yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin