'Bugünün Saraylısı' Selçuk Yöntem: Kimlerin başrol olduğu dizilerin yayından kaldırıldığını gördük

Bu akşam saat 20:00'de atv ekranlarında başlayacak "Bugünün Saraylısı"nın başrol oyuncusu Selçuk Yöntem yeni diziyi Medyatava’ya anlattı.

Google Haberlere Abone ol
'Bugünün Saraylısı' Selçuk Yöntem: Kimlerin başrol olduğu dizilerin yayından kaldırıldığını gördük

Selçuk Yöntem, 'Ekip olarak uyum içerisinde çalıştığımız bir dönemin ardından bu akşam yayınlanacak ilk bölümümüz ile izleyici karşısına çıkıyoruz. İlk bölümün ardından dizi ve televizyon izleyicisinin takdirinin ne yönde olacağını hep beraber göreceğiz' dedi.



Refik Halid Karay’ın 1954’te yazdığı aynı adklı kitaptan televizyona uyarlanan dizide birebir yazarın eserine bağlı kalmadıklarını, senaryoyu geliştirdiklerini ve ortaya değerli, heyecanlı bir iş çıktığını söyleyen Yöntem, dizinin oyunu kadrosuyla ilgili de şu açıklmaları yaptı: "Dizinin oyuncu kadrosu genç arkadaşlardan kurulu. Kendi alanlarında tiyatroda, sinemada ödül almış isimler var ekipte. Diziler illaki başrol oyuncuları ile başarı kazanacak diye bir şey yok. Sonuçta kimlerin bile başrol olduğu dizilerin apar topar yayından kaldırıldıklarını görüyoruz. Önemli olan oyuncuların iyi bir karaktere bürünmeleri, bu karakterle örtüşmeleri ve iyi Cast’tır. Bu akşam dizimizin ilk bölümünü tüm ekip, senaryodaki adıyla çekimlerin yapıldığı Ataman Yalısı’nda heyecanla izleyeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, sonuçları, beğenileri, eleştirileri en çok yapım ekibi olarak biz merak ediyoruz.. “



Diide Ali Katiboğlu'nu canlandıracak olan Selçuk Yöntem'in yanısıra; Nazan Kesal, Serhat Teoman, Ali Ersan Duru ve Cansu Tosun rol alıyor.



Dizinin fragmanı şu şekilde:






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin