Bugün hakim karşısına çıkan Çağatay Ulusoy mahkemedeki ifadesinde neler söyledi?

Uyuşturucu temin etmek suçundan yargılanan ünlü oyuncu bugün hakim karşısına çıktı ve hakkındaki suçlamalara cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bugün hakim karşısına çıkan Çağatay Ulusoy mahkemedeki ifadesinde neler söyledi?

Ocak ayında yapılan narkotik operasyonunda gözaltına alınan ve açılan davada 15 yıl hapis cazası istemiyle yargılanan genç oyuncu Çağatay Ulusoy, bugün  Çağlayan'da bulunan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada ifade verdi.



Hürriyet'ten Ayşegül Usta'nın haberine göre; Ulusoy uyuşturucu kullandığını kabul etti ancak temin ettiği yönündeki suçlamaları kabul etmedi. Ünlü oyuncu, Emir'in Yolu dizisinde oynarken sıkıntılı günler geçirdiğini ve uyuşturucuya başladığını ifade etti.



Ulusoy ifadesinde şunları söyledi:



"Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. Daha önce birkaç kez esrar içmiştim. O dönmede Emir’in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım. Gizem Karaca ile beraber iki kez içtik. Ergun(Taş) ağabeyin evine gittiğimizde de içtik. Ergun ağabey zaten esrar içiyor. Biz gittiğimizde de içiyor oluyordu. Biz de gittiğimide olaya dahil oluyor, sigarasında alıp içiyorduk” 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin