BU YIL EUROVISION'A KİM GİDECEK?

Günaydın gazetesinde yer alan habere göre, Geçtiğimiz yıl Sibel Tüzün'le katıldığımız 'Eurovision'a bu sene Zerrin Özer'in gideceği söylentileri asılsız çıktı.

Google Haberlere Abone ol
BU YIL EUROVISION'A KİM GİDECEK?

Her yıl 'milli' bir olay haline gelen 'Eurovision Şarkı Yarışması' için hazırlıklar başladı. Geçtiğimiz günlerde Zerrin Özer'in aday olduğu haberleri gazetelerde yer aldı ama TRT'den bu konuda resmi bir 'onay' çıkmadı. Müzik şirketlerinin sanatçılarını öne çıkarmak için dedikodu çarkını döndürdükleri iddia edilirken; TRT'nin bu sene bir rock grubu ile çalışmak istediği söylendi. Ön eleme yapılmayacağı ve şarkının siparişle belirleneceği belirtilirken; parçanın hangi dilde söyleneceğine de seçilen grup karar verecek.

KLİPLERİ İNCELENİYOR
TRT, bu sene Türkiye'nin Eurovision'da bir grup tarafından temsil edilmesinden yana. Geçen yılki yarışmada Finlandiyalı Lordi'nin rahat bir birincilik almasından sonra Eurovision seyircisinin yine benzer bir eğilim göstereceğini hesap eden TRT yetkilileri; bir kadın vokal yerine genç rock gruplarından birini seçmeyi planlıyor. Son dönemde yükseliş gösteren 'Manga', 'Yüksek Sadakat', 'Mor ve Ötesi' gibi rock gruplarının şarkı ve klipleri TRT tarafından inceleniyor.


İyi fikir ama Zerrin aday değil

Dört yıl önce 'Everyway That I Can' isimli şarkısıyla Eurovision'da birincilik kazanan Sertab Erener, Zerrin Özer'in adaylığıyla ilgili haberlerin doğru olmadığını söyledi. Önceki gün sevgilisi Demir Demirkan'la birlikte bir etkinliğe katılan Sertab; gazetecilerin Özer'le ilgili sorularını yanıtladı: "Zerrin Özer'in adaylığını şimdi sizden duyuyoruz. Yok öyle bir şey! TRT'ciler Eurovision'daki deneyimlerimizden dolayı fikrimizi almak istedi ve onlarla birlikte iki toplantı yaptık. Bir program hazırladık ve her şey ona göre devam edecek. Aslında Zerrin Özer iyi fikir!" GÜNAYDIN www.sabah.com.tr


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin