Bu yaz klimalarla serinledik, tabletlerle eğlendik

Perakende zinciri Kipa'da en çok satılan teknolojik ürünler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bu yaz klimalarla serinledik, tabletlerle eğlendik

Perakende zinciri Kipa'nın yurt genelindeki Kipa mağazalarında yazın favori ürünleri klimalar ile çocuklardan yetişkinlere her yaş grubunun gözdelerinden tablet çeşitleri oldu.



Sıcak ve bunaltıcı yaz aylarında serinlemek isteyen tüketiciler, tüketimi azaltarak aile bütçesine katkı sağlayan ve çevreyi koruyan enerji dostu klimalara yöneldi. Klimaların satış oranı, geçtiğimiz yılın aynı dönemiyle kıyaslandığında ikiye katlandı.



Kipa mağazalarında sunulan ve her bütçeye hitap eden tablet seçenekleri de yazın en popüler ürünleri arasında yer aldı. Kipa, yaz boyunca tablet satış rakamlarında perakende zincirleri arasında üst sıralara çıktı. Öğrencilerin derslerine katkı sağlayan tabletler, okulların açılmasına kısa bir süre kala en çok satan teknolojik ürünler arasındaki yerini koruyor.



Kipa mağazalarda sunulan cep telefonlarının satışları da yaz boyunca arttı ve bu alanda geçtiğimiz yıla göre iki buçuk kat büyüme kaydedildi. Mağazalarda sunulan akıllı televizyonlar ise futbol sezonunun başlamasıyla birlikte özellikle babaların başlıca tercihleri arasında yer alıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin