Bu yapımları izleyenin canı pizza istiyor

Yerli zincir, içinden pizza geçen filmleri derledi.

Google Haberlere Abone ol
Bu yapımları izleyenin canı pizza istiyor

Bu yıl 20. yaşını kutlayan Türkiye’nin en büyük yerli pizza restoran zinciri Pizza Pizza, popüler kültürün bu leziz yiyeceğini bizlere sevdiren yapımları listeledi. Hafta sonu film izlerken pizza keyfi yapmak isteyenlere rehber olacak film ve dizilerde Hollywood yıldızlarını iştahla pizza yerken görmek mümkün.



İşte, içinden pizza geçen filmler:



Ye, Dua Et, Sev (Eat, Pray, Love)



Aynı adlı romandan uyarlanan film, Julia Roberts’ın kendini keşfetmek üzere çıktığı yolculuğu anlatıyor. Filmin İtalya’da geçen bölümlerinde oyuncuya elbette pizza eşlik ediyor.



Ninja Kaplumbağalar (Ninja Turtles)



Ninja Kaplumbağalar, aile boyu izlenebilecek bir efsane… Rönesans’ın usta sanatçılarının isimlerini taşıyan sevimli kahramanların en sevdiği yiyecek pizza oluyor.



Mistik Pizza (Mystic Pizza)



Romantik komedilerden hoşlananlar için biçilmiş kaftan. Julia Roberts, Annabeth Gish ve Lili Taylor’ın ilişkiler konusunda kararsızlıklarını eğlenceli bir biçimde ele filmin sürprizi ise Matt Damon.



Two Guys A Girl And A Pizza Place



90’ların sonunda yayınlanmaya başlayan ve 4 sezon süren dizi, iki delikanlı ve bir genç kızın hayatlarından eğlenceli kesitler sunuyor. Dizinin baş kahramanlarından biri de pizza dükkanı oluyor, üniversiteli gençler harçlıklarını çıkarmak için pizzacıda çalışıyor.



Karışık Pizza



Pizza yerli yapımlara da konu oluyor. Umur Turagay’ın yönettiği, Meltem Cumbul ve Cem Özer’in başrollerini paylaştığı film, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.



Pizza My Heart



Romeo ve Juliet’ten ilham alan film, pizza dükkanları olan iki rakip ailenin çocuklarının aşkını ele alıyor.



Kazara Zengin (Mr. Deeds)



Adam Sandler ve Winona Ryder’ı bir araya getiren film, bir kasabada pizzacı işleten Sandler’ın zengin bir akrabasının ölmesi sonucu büyük bir servete kavuşmasını anlatıyor.



Çılgın Aptal Aşk (Crazy, Stupid, Love)



Karısının boşanmak istediği orta yaşlı bir adamın, yeni arkadaşı ile çapkınlığı keşfetmesi üzerine eğlenceli bir komedi. Hollywood’un ağır toplarını bir araya getiren filmin başrollerinde Steve Carrol ve Ryan Gosling bulunuyor, Gosling’in iştahla pizza yediği sahne özellikle dikkat çekiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin