Bu videoyu paylaştı ve intihar etti!

Mehmet Pişkin isimli kişi sabah saatlerinde intihar etmeden önce bir video paylaştı. Pişkin, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu isim oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bu videoyu paylaştı ve intihar etti!

Şişli’ de sosyal medyaya 07.30’ da koyduğu videodan sonra, ODTÜ İnşaat Fakültesi mezunu 36 yaşındaki Mehmet Pişkin, yalnız yaşadığı evde canına kıydı.



Olay Teşvikiye Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak 27 numarada yaşayan Mehmet Pişkin’in evine polis ve arkadaşlarının gitmesiyle ortaya çıktı. Yazılım sektöründe yönetici olarak çalışan Mehmet Pişkin’in videosunu gören arkadaşları, cep telefonundan ulaşamayınca, polisi arayıp, hemen evine koştular. Çilingir tarafından açılan stüdyo daireye giren polisler, Mehmet Pişkin’i doğalgaz borusuna asılı olarak buldular. 



CENAZEMİ KADAVRA YAPIN



13 dakika, 49 saniyelik videonun bir bölümünde cenazesinin kadavra olarak kullanılmasını isteyen Mehmet Pişkin, bedeninin bilimsel araştırmalara verilmesini ya da denize atılmasını vasiyet etti. Türkçe bilmeyen arkadaşları için, İngilizce bir konuşma da yapan Mehmet Pişkin, hazırladığı videoyu Ella Fitzgerald’ın Every Time We Say Goodbye şarkısı ile bitirdi.

 

Olayın doğru olduğu sosyal medyada yayılmasından sonra, çok sayıda arkadaşı Mehmet Pişkin’in evinin önünde toplanmaya başladı. Mehmet Pişkin’in annesi Çiğdem Pişkin ve kız kardeşi de eve geldi. Polisin olay yeri ekipleri, ve İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra, cenaze otopsi için 14.30 sıralarında Yenibosna’daki İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cenazenin evden, araca taşındığı sırada, annesi gözyaşı döktü. (DHA)



Pişkin, intihar etmeden önce aşağıdaki videoyu paylaştı.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin