Bu transfer Spor Toto Süper Lig'de büyük ses getirir. Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin yıldız ismi için onay verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Miha Zajc transferine yeşil ışık yaktı.

Google Haberlere Abone ol
Bu transfer Spor Toto Süper Lig'de büyük ses getirir. Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin yıldız ismi için onay verdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 play-off turunda Basel'e 2-0 mağlup olan Trabzonspor Avrupa kupalarına veda etti.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam Abdullah Avcı, '"İlk maçta oyunu koparabilirdik. Bugün oyunda istek, coşku, organizasyon, yakaladığımız pozisyonlar vardı ancak pozisyon dönüşünde gol yedik. Penaltı kazanıyoruz, atamıyoruz. İlk yarı toplamda eşit olarak içeri giriyoruz. Oyunun içinde ikinci yarı tekrar kaldık. VAR'dan santimle dönen golümüz var. İptal edilen penaltımız var. İki maçta maksimal oyun iştahı, gol sayısı beklentisi olarak ancak bu kadar pozisyona girebiliyorsun, geriye dokunuş ve beceri kalıyor'' dedi.

BASEL MAÇINDAN SONRA ORTA SAHAYA TAKVİYE GÜNDEME GELDİ

Avrupa kupalarının vedasının ardından kadroyu güçlendirme yollarını arayan Trabzonspor'da gündeme Miha Zajc geldi. Fenerbahçe'yle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve sarı-lacivertlilerle henüz pazarlıklarda anlaşamayan Zajc için Abdullah Avcı da onay verdi.

Piyasa değeri 5 milyon Euro olan Miha Zajc, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 20 resmi maça çıkarken 925 dakika sahada kalıp 3 gol ve 1 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin