Bu siteye girenler dikkat!

İnternet üzerinden açık artırma yolu ile ürün satan sitenin çok sayıda müşterisini 'dolandırdığı' iddia ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Bu siteye girenler dikkat!

Merkezi yurt dışında bulunan şirket yetkililerine ulaşılmazken, sitede bazı gazetelerin logoları da kullanılıyor. Kimi müşteriler, sitede logosu yer alan gazetelerin site ile ilgileri olduğu gerekçesi ile üye olduklarını ifade etti.



tr.madbid.com isimli site açık artıma yaparak ürün satışı yapıyor. Sisteme üye olabilmek için müşterinin hesabında bir miktar para bulunması gerekir. Akıllı telefon bedeli kadar deneme kontör verdiklerini iddia eden site sahipleri, açık artırmaya girilmesi için tüm koşulları cazip hale getiriyor.



Hediye bir miktar krediyle sisteme üyelik yapan tüketicilerin, açık artırmaya girmek istediklerinde 100 lira ile 1313 lira arasında para yüklemeleri gerekiyor. Sisteme para ödedikten sonra üyeliği başlayanlar her teklif başına 6 lira ödemek kaydıyla açık artırmaya katılıyor. Gece gündüz açık artırmayı takip edenler sürekli teklif veriyor. Kullanıcıların belirli bir zaman sonra kontörü eksik kalıyor ve açık artırma sırasında sistem dışarı atıyor. Yani site sahipleri daha fazla para yüklemeniz için yeni yöntemlere zorluyor. İnternet sitesinde yer alan telefon numaraları ise yanıt vermiyor. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin