Bu Şehir Arkandan Gelecek’te sürpriz misafirler!

Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde mahalleye gelecek ünlü boks menajeri ve kızı, başta Ali olmak üzere herkesin hayatını değiştirecek.

Google Haberlere Abone ol
Bu Şehir Arkandan Gelecek’te sürpriz misafirler!

Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un rol aldığı ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümünde mahalleye gelip Ali’yi görmek isteyen Gülce Atay adlı genç kadın, yeni bir fırtınanın habercisi olacak. Ünlü boks menajeri Aydemir Atay’ın kızı olan Gülce, Ali’yi yakın markajı altına alacak. Şahin ise geçmişte aralarında husumet olan Aydemir Atay ve kızının, gözlerini Ali’ye dikmesinden hiç memnun olmayacak. Bu sürpriz misafirler, Ali’yi zorlu bir kararla baş başa bırakacak. Dizide Gülce Atay’ı genç oyuncu Elif Atakan, Aydemir Atay’ı ise Koray Şahinbaş canlandıracak.  



Bu Şehir Arkandan Gelecek’te sürpriz misafirler!



Ali ve Derin’in hayalleri gerçekleşebilecek mi?



Doğacak çocuklarının heyecanını yaşayan Ali, Derin ile bir aile kurmak isteyecek ve Derin’e evlenme teklifi etmeyi planlayacak. Ancak, en yakın dostu Aslı’nın sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılmasına tanık olan Derin, yaşananlardan kendini sorumlu tutacak. Âşıklar, hayallerine kavuşabilmek için yürüdükleri yolda yeni zorluklarla karşı karşıya gelecek.   



‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in heyecan dolu yeni bölümünde Ali, Derin’e evlenme teklifi edecek mi?, gözlerini Ali’ye diken sürpriz misafirlerin amaçları nedir? gibi sorular yanıt bulacak.



‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’in yeni bölümü 29 Mart Çarşamba saat 20:00’da atv’de ekranlara gelecek!  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin