Bu okulun öğrencileri çok şanslı: Okul müdürü iş elbisesini giydi öğrencileri için hazırlık yaptı! Eğitimciliğin hakkını veren müdür alkış topladı

Ağrı'da okul müdürünün yaptığı eğitimciliğin hakkı nasıl verilir öğretti. Şehit Er Vefa Çelik İlk ve Ortaokulu Müdürü Sedat Aslankılıç, 11 Eylül'de başlayacak 2023-2024 eğitim- öğretim yılı öncesi, iş elbiselerini giydi öğrencileri için okulun temizlik, bakım ve onarımını yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Bu okulun öğrencileri çok şanslı: Okul müdürü iş elbisesini giydi öğrencileri için hazırlık yaptı! Eğitimciliğin hakkını veren müdür alkış topladı

Şehit Er Vefa Çelik İlk ve Ortaokulu Müdürü Sedat Aslankılıç 449 öğrencinin eğitim gördüğü 26 dersliğin ihtiyacını belirledi, iş elbiselerini giyerek, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla tedarik ettiği malzemelerle boya badana işlerini yaptı.

Müdür yardımcısı Yaşar Bayram ve personel Alper Okta ile bahçe, sınıf ve koridorları temizleyen Aslankılıç'ı, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ziyaret etti. Kökrek, çalışmaları için Aslankılıç'a teşekkür etti.

'MASALARIN ÜZERİNDE KİTAPLARINI BULACAKLAR'

Kökrek, yeni eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilere yönelik, "İlimizde 993 tane okulumuz mevcut. Okullarımızın bütün ihtiyaçları bakanlığımız ve valiliğimiz tarafından giderildi ve gideriliyor. Çok rahat ve huzurlu bir şekilde okullarımız öğrencilerini bekliyor. Öğrencilerimiz, okullarına geldiklerinde masaların üzerinde bakanlığımızın gönderdiği kitapları hazır bir şekilde bulacaklar. Şimdiden yeni eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

'ÖĞRENCİLERİMİZİ ÇOK ÖZLEDİK'

Kentte yaklaşık 19 yıldır öğretmenlik yaptığını kaydeden müdür Sedat Aslankılıç, her yaz tatilinde çalıştığı bütün okullarda gönüllü çalıştığını belirterek şunları söyledi:

"19 yıldır öğretmenim. Bu sürenin 2 yılı sınıfta, geri kalan 17 yılı ise idarecilikte geçti. Eğitim ve öğretim bizler için çok önemli. Eğitim-öğretimin iyi olabilmesi için fiziksel donanımın da iyi olması gerekiyor. Çünkü insanlara verilen değerin bir göstergesi oluyor. Merkezimize öğrenciyi aldığımız için inşallah akademik başarılarımız, genel olarak da sosyal ve toplumsal anlamda öğrencilerimizin başarı durumunun çok iyi olacağı kanaatindeyiz. Süreç içerisinde eğitim ve öğretimin gördüğümüz eksikliklerini tamamlamaya çalıştık. Biz bütün coşku ve heyecanımızla öğrencilerimizi kucaklamayı arzuluyor ve bekliyoruz. Ben bugüne kadar hep Ağrı'da çalıştım. Her zaman Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destek eğitim şubelerinden gerekli desteği alıyoruz. Bizlerin istediği bütün materyalleri karşılıyorlar. Bizler de teknik olarak yapmamız gereken ne varsa yapıyoruz. Böylece öğrencilerimize güzel bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bizler gerçekten öğrencilerimizi canıgönülden seviyoruz. Gerçekten aile olarak görüyoruz. Çünkü sürecin birçok zamanını bizler onlarla geçiriyoruz. Sonuna kadar onların emrinde ve hizmetindeyiz."

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin