Bu köydeki herkes 'Hıyarlı Baba' ve 'Havuçlu Anne'

Star TV'de yayınlanacak programın çekimlerinde renkli anlar...

Google Haberlere Abone ol
Bu köydeki herkes 'Hıyarlı Baba' ve 'Havuçlu Anne'

Son günlerde Star TV'de ekrana gelen kanalın yeni programlarından 'Kim O!'nun tanıtım filminde bir ayrıntı dikkat çekti.

 

Çatalca'nın Nakkaş köyünde yapılan çekimlerde, konsept gereği figürasyonlardan oluşan köy halkı, fenomen karakterler 'Hıyarlı Baba' ve 'Havuçlu Anne'ye benzetildi.

 

Köy meydanında yapılan çekimlerde  yaklaşık 50'nin üzerinde 'Hıyarlı Baba' ve 'Havuçlu Anne' kostümündeki figürasyon kullanıldı. 



'Eyvah Eyvah 3' filmiyle gündemde olan yönetmen Hakan Algün'ün yönettiği tanıtım filminde küçükten büyüğe birçok kişinin ellerinde havuç ve salatalıklarla dolaşması köy meydanında ilginç anların yaşanmasına sebep oldu. 



'Kim O!' yakında Star TV'de başlıyor



İzleyicinin aşina olduğu karakterler 'Hıyarlı Baba' ve 'Havuçlu Anne'nin yanında, 'evin yeni sakini şovmen olma meraklısı Ferhat'la 'Kim O!' yakında Star TV'de başlayacak.

 

Ünlüler herkesin evi gibi sıradan bir eve konuk olsa neler olurdu? Ya ünlüler, Hıyarlı Baba (Şahin Irmak), Havuçlu Anne (Büşra Pekin) ve kayınço Ferhat'ın (Sadi Celil Cengiz) evlerini ziyaret etseler başlarına neler gelirdi? gibi soruların cevabı programda yanıt bulacak.



Yirmibeşfilm yapımcılığında, Hakan Algün yönetmenliğinde Türkiye'de ilk kez yapılacak olan yarı sit-com, yarı talk-show olma özelliği taşıyan 'Kim O!' da, bir taraftan Kazım, Hatçe ve Ferhat'ın maceraları, diğer taraftan kendilerini bu maceranın içinde bulan ünlülerin şaşkınlıkları, tepkileri izleyiciyle buluşacak.



Talk show kısmındaysa ünlüler halkın merak ettiği sorularla karşılaşacak. Hatçe, Kazım ve Ferhat onları zaman zaman bunaltacak, zaman zaman da güldürecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin